Trots op onze samenwerking met DELTA

Al ruim 50 jaar zijn wij een betrouwbare partner voor onze klanten op het gebied van onder andere arbodienstverlening, re-integratie, (loopbaan)coaching en tweede spoor. Wij hebben altijd proactief en adequaat ingespeeld op de veranderende markt. Ook naar de toekomst toe blijven wij ambitieus! Wij willen verder investeren in kwaliteit en innovatie van onze dienstverlening, zodat wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Dit doen wij graag samen met een partner die ons kan ondersteunen met de juiste kennis, ervaring en middelen. Wij zijn dan ook verheugd te kunnen delen dat wij in DELTA Equity Partners de ideale partner hebben gevonden.

De leidende strategische kwaliteitspartner voor werkgevers op het gebied van arbodienstverlening

DELTA richt zich op het helpen groeien van MKB-ondernemingen die actief zijn op het vlak van technologie en gezondheid. Eén van de trends waar DELTA zich op focust is de beweging “van zorg naar gezondheid” met aandacht voor vitaliteit, welzijn en gezondheid. Gezamenlijk hebben wij de ambitie om de leidende strategische kwaliteitspartner te zijn voor werkgevers op het gebied van arbodienstverlening; Van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid tot en met re-integratie en tweede spoor.

De beste dienstverlening: kwaliteit en innovatie

Deze samenwerking is een belangrijke stap voorwaarts. Door onze krachten te bundelen zijn we slagvaardiger en kunnen we duurzaam blijven investeren, waarbij het leveren van een consistent hoge kwaliteit van dienstverlening en aandacht voor innovatie centraal staan. Ook willen we de beste plek zijn & blijven om te werken voor de professionals in onze dienstverlening, waaronder casemanagers, bedrijfsartsen en coaches.

Wij blijven onze dienstverlening verzorgen zoals onze klanten dat van ons gewend zijn en onder dezelfde naam. Dit jaar gebruiken wij om te bepalen op welke manier wij invulling gaan geven aan onze gezamenlijke ambitie.

Wij zijn enthousiast over de mogelijkheden en kansen die het onze organisatie en onze klanten biedt. Wij kijken dan ook met ontzettend veel vertrouwen naar de toekomst.

Afbeeldingen blog website

Blog berichten

BRAVO-factoren-ttif-en-arbo

Wat zijn de BRAVO-factoren? 

BRAVO-factoren, het staat voor Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding en Ontspanning.…
Do's en don'ts bij ziekmelding header

Do’s en don’ts bij ziektemelding voor werkgever 

Het is natuurlijk altijd vervelend als een werknemer zich ziek…
Het belang van PMO

Het belang van Periodiek Medisch Onderzoek

Een Periodiek Medisch Onderzoek (PMO) is een geneeskundig onderzoek bij…