Bedrijfsarts Nederland 

Een bedrijfsarts in Nederland zorgt voor een snelle re-integratie bij verzuim. Bij ttif&arbo ben je bij het goede adres. 

bedrijfsarts-Nederland

Een bedrijfsarts in Nederland via ttif&arbo 

Heeft jouw organisatie te maken met verzuim? Een bedrijfsarts in Nederland, aangeboden door ttif&arbo, kan een belangrijke rol spelen in het re-integratieproces. De bedrijfsarts beoordeelt of er een medische oorzaak ten grondslag ligt aan het verzuim. Bij vastgesteld medisch verzuim biedt de arts deskundig advies voor een vlot herstelproces. Bovendien bepaalt de bedrijfsarts welke taken uitvoerbaar zijn ondanks medische klachten. Dit zorgt voor een duidelijke en gerichte aanpak bij het terugkeren naar het werk. 

Wanneer is een bedrijfsarts in Nederland via ttif&arbo nodig? 

Bij ttif & arbo zetten we niet standaard een bedrijfsarts in Nederland in bij elk verzuimdossier. Onze aanpak is gericht op demedicaliseren, waarbij we eerst nagaan of de oorzaak van het verzuim medisch is. Indien medische oorzaken ontbreken, zijn consulten met de bedrijfsarts niet nodig. In gevallen van niet-medisch verzuim zoeken we samen met de werknemer naar andere oplossingen. 

Bij aanhoudend medisch verzuim is de expertise van een bedrijfsarts erg belangrijk. Ons maatwerkbeleid bij ttif&arbo houdt in dat we per geval bepalen of inzet van een bedrijfsarts in Nederland nodig is. Wij werken niet met bedrijfsartsen in vaste dienst, maar met zelfstandig ondernemende professionals die onze visie delen. 

Deskundige bedrijfsartsen in Nederland 

Onze samenwerking is met hoogopgeleide bedrijfsartsen met uitgebreide ervaring. Deze specialisten verdiepen zich in jouw organisatie om maatgericht advies te bieden voor een effectief re-integratietraject. De bedrijfsarts ondersteunt zowel werkgever als werknemer, met als doel een snelle terugkeer in het arbeidsproces. 

Onze dienstverlening strekt zich uit over het hele land. Of we nu een bedrijfsarts in Friesland of Nijmegen inschakelen, er zijn meerdere opties voor consulten. Deze kunnen plaatsvinden op jouw locatie, bij de bedrijfsarts of, indien nodig, bij de werknemer thuis. 

Heb je een bedrijfsarts in Nederland nodig? 

Zoek je een bedrijfsarts in Nederland voor een verzuimsituatie? Kies dan voor de professionele en preventieve aanpak van ttif & arbo. Wij helpen niet alleen bij verzuimbeheersing, maar werken ook proactief om verzuim te voorkomen. Dit leidt tot minder noodzaak voor bedrijfsartsconsulten. Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. 

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
Logo Hospitalist
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.

Het belangrijkste doel van ttif & arbo is om verzuim te detecteren, voorkomen en oplossen door middel van full service.

ttif & arbo, de arbodienst in Nederland, helpt jouw bedrijf bij het beperken van arbeidsrisico’s, voorkomen van verzuim en de juiste verzuimbegeleiding.

Als je kiest voor ttif & arbo, krijg je een vast aanspreekpunt, toegang tot het eigen verzuimregistratiesysteem VerzuimSignaal en de beste arbeidsdienstverlening in Nederland.