Arbodienst Tilburg

Als arbodienst in Tilburg helpen we om verzuim binnen jouw organisatie tegen te gaan. 

arbodienst tilburg

Onze werkzaamheden als arbodienst in Tilburg

Wij hebben ruim 50 jaar ervaring als arbodienst in Tilburg. We delen onze kennis graag met andere organisaties! Als arbodienst is het ons doel om bedrijven te ontzorgen met betrekking tot verzuim. Dat doen we voornamelijk door preventief op te treden. Maar ook door ons op inzetbaarheid te focussen.

Arbodienst Tilburg: Altijd een vast aanspreekpunt

Gaan wij als arbodienst in Tilburg voor je aan de slag? Dan kun je altijd snel schakelen met een vast contactpersoon. Het contactpersoon helpt je bovendien om leidinggevende op te leiden. Dankzij coaching weten leidinggevenden wat zij kunnen doen om verzuim tegen te gaan. We bespreken bijvoorbeeld op welke signalen ze moeten letten. Door eerder te herkennen dat iemand het moeilijk heeft op de werkvloer, kunnen we verzuim voorkomen.

We stellen vast of er daadwerkelijk sprake is van medisch verzuim

Ondanks dat we als arbodienst in Tilburg preventief te werk gaan, kan verzuim een keer voorkomen. In dat geval gaan we altijd na of hier inderdaad een medische reden voor is. Als daar geen sprake van is, proberen we dit te achterhalen. Dit noemen we demedicaliseren. Als we de daadwerkelijke oorzaak kennen, kunnen we beter tot een oplossing komen met de medewerker.

Als arbodienst in Tilburg richten we ons op duurzame re-integraties

Het liefst helpen we een verzuimende medewerker om snel weer aan de slag te gaan. Belangrijk is echter ook om naar een duurzame re-integratie te streven. We gaan per casus na welke werkzaamheden een medewerker weer kan uitvoeren. Bij ieder verzuimdossier staat de re-integratieadviseur voor je klaar. Samen zorgen we ervoor dat verzuimende medewerkers snel weer aan de slag kunnen. We gaan als arbodienst in Tilburg na welke werkzaamheden een medewerker wel of niet kan uitvoeren.

Verzuim detecteren en voorkomen met VerzuimSignaal

Als arbodienst in Tilburg bieden we onze klanten standaard toegang tot VerzuimSignaal. Met dit verzuimregistratiesysteem is het mogelijk om dossiers bij te houden. Vanuit het systeem kun je rechtstreeks met je vaste casemanager communiceren. Bovendien helpt VerzuimSignaal je om aan alle wet- en regelgeving te voldoen. De data uit het systeem geeft je nieuwe inzichten om verzuim te voorkomen. Bovendien kun je VerzuimSignaal eenvoudig aan diverse HR-systemen koppelen.

Meer weten over ttif & arbo, de arbodienst in Tilburg?

Krijg jij graag hulp van een arbodienst in Tilburg? Of heb je nog vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 020 – 562 63 64. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
Logo Hospitalist
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.