Bedrijfsarts Arnhem 

Bedrijfsarts in Arnhem nodig? De deskundige artsen van tiff&arbo zijn beschikbaar om te helpen. Ze richten zich op re-integratie om ervoor te zorgen dat een zieke werknemer snel herstelt en weer aan het werk gaat. Schakel onze artsen in bij langdurig medisch verzuim en als de wet verbetering poortwachter dit vereist. We werken samen aan een passende oplossing. 

bedrijfsarts-arnhem

De focus van ttif&arbo

Bij ttif&arbo richten we ons op demedicaliseren. Dit betekent dat we meer kijken naar wat mogelijk is in plaats van ons te focussen op klachten. We onderzoeken de oorzaak van langdurig medisch verzuim en zoeken naar de beste oplossing hiervoor. 

Ons netwerk bestaat uit landelijk verspreide, zelfstandige bedrijfsartsen die verzuim vanuit deze filosofie benaderen. Met deze artsen hebben we duidelijke afspraken gemaakt over kwaliteit, doorlooptijd, resultaten en rapportages. 

 

Bedrijfsarts in Arnhem: onze aanpak  

Bij ttif&arbo staat maatwerk centraal. Voor elke unieke situatie zoeken we de meest geschikte oplossing. Interesse in wat wij voor jou kunnen doen? We bespreken graag jouw specifieke situatie om het beste re-integratieadvies te kunnen geven. 

Je kunt kiezen uit drie locaties voor een consult met onze bedrijfsarts in Arnhem. Afhankelijk van wat het beste werkt voor de werknemer, kan de bedrijfsarts naar jouw bedrijf komen, je kunt terecht op onze locatie, of de bedrijfsarts bezoekt de werknemer thuis, vooral handig als reizen een probleem is. 

Altijd een bedrijfsarts in de buurt  

Of je nu in Arnhem Centrum, Noord, Zuid, West, Oost of in een omliggend dorp bent, ttif&arbo heeft altijd een bedrijfsarts dichtbij. Dit dankzij ons landelijk netwerk van zelfstandige bedrijfsartsen. We garanderen kwaliteit, snelle doorlooptijden, resultaten en nauwkeurige rapportages. Voordelen: altijd een lokale bedrijfsarts en een specialist die past bij jouw specifieke situatie. 

Waarom kiezen voor een bedrijfsarts via ttif&arbo 

Als jouw partner in verzuimbegeleiding focussen we op preventie om verzuim te voorkomen. Is er een bedrijfsarts in Arnhem nodig? Wij regelen dat snel voor een effectieve re-integratie. Wij bieden:

  • Partnerschap voor volledige grip op verzuim 
  • Structureel lage verzuimcijfers 
  • Actieve rol van leidinggevenden 
  • Verantwoordelijkheidsgevoel bij werknemers voor hun verzuimgedrag 
  • Een gezondere en vitalere organisatie 

 

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
Logo Hospitalist
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.

Het belangrijkste doel van ttif & arbo is om verzuim te detecteren, voorkomen en oplossen door middel van full service.

ttif & arbo, de arbodienst in Arnhem, helpt jouw bedrijf bij het beperken van arbeidsrisico’s, voorkomen van verzuim en de juiste verzuimbegeleiding.

Als je kiest voor ttif & arbo, krijg je een vast aanspreekpunt, toegang tot het eigen verzuimregistratiesysteem VerzuimSignaal en de beste arbeidsdienstverlening in Arnhem.