Arbodienst Eindhoven

Op zoek naar een arbodienst in Eindhoven? Met ruim 50 jaar ervaring ben je bij ttif & arbo aan het juiste adres om verzuim binnen je organisatie tegen te gaan.

arbodienst eindhoven

Partnership met arbodienst in Eindhoven

Verzuim onder werknemers is iets dat je liever wilt voorkomen dan genezen. We bieden je daarom bij ttif & arbo een vast aanspreekpunt, de casemanager. Hij of zij coacht leidinggevenden en is erop gericht om samen het verzuim vroegtijdig te detecteren en waar mogelijk te voorkomen. Met zieke werknemers wordt daarnaast contact opgenomen om te zoeken naar een oplossing voor re-integratie. Onze arbodienst in Eindhoven is erop gericht om verzuim zo goed als mogelijk te beperken en op te lossen.

Maatwerk arbodienstverlening bij ttif & arbo

Het bieden van op maat oplossingen staat bij ons hoog in het vaandel en graag pakken wij het net even anders aan dan anderen. Als arbodienst in Eindhoven kun je bij ons niet alleen terecht op het gebied van verzuim, maar juist ook op het gebied van inzetbaarheid. Zo bieden we onder meer loopbaancoaching, wat bijvoorbeeld goed van pas komt na een reorganisatie of wanneer je sowieso merkt dat iemand niet meer op zijn of haar plek zit. We zijn je tevens van dienst bij eerste en tweede spoor re-integratie.

  • Structurele lagere verzuimcijfers
  • Werknemers bewust maken van verzuimgedrag
  • Ondersteuning voor zowel leidinggevenden, HR en werknemers

Verzuimregistratie met arbodienst Eindhoven

Naast goed contact met een arbodienst coach, krijg je ook toegang tot VerzuimSignaal. Ons eigen verzuimregistratiesysteem waarmee je altijd voldoet aan de wet- en regelgeving omtrent het vastleggen van verzuim. Dit helpt ook om op de juiste manier dossiers op te bouwen. Bovendien geeft deze data interessante inzichten waarmee verzuimpatronen op den duur eenvoudiger te herkennen zijn. VerzuimSignaal is te koppelen met tal van HR systemen, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Arbodienst Eindhoven: altijd dichtbij!

We werken bij ttif & arbo met een landelijk netwerk van bedrijfsartsen, waardoor we altijd dicht bij je bedrijf in de buurt zijn. Met onze snel schakelende arbodienst in Eindhoven pak je alles op de juiste manier aan en dring je de verzuimcijfers terug.

Onze bedrijfsarts in Eindhoven past zich bovendien graag op de situatie. Het consult kan plaatsvinden op het bedrijf, maar bijvoorbeeld ook bij arboarts zelf of in het geval van medische beperkingen bij de werknemer thuis. We stemmen dit graag op maat af. Meer weten of een consult plannen? Neem dan contact met ons op.


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
Logo Hospitalist
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo