Bedrijfsarts Den Bosch

Een bedrijfsarts in Den Bosch helpt bij een vlotte terugkeer naar werk na ziekteverzuim.

bedrijfsarts-den-bosch

Een bedrijfsarts via ttif & arbo

Via ttif & arbo kun je een bedrijfsarts in Den Bosch inschakelen bij verzuim in je organisatie. Deze arts helpt bij een efficiënte re-integratie. De bedrijfsarts onderzoekt of er een medische reden is voor het verzuim. Bij medisch verzuim biedt de arts advies voor een spoedig herstel en bepaalt welke taken uitvoerbaar zijn ondanks de medische klachten.

Wanneer een bedrijfsarts inschakelen?

Een bedrijfsarts in Den Bosch is niet altijd direct nodig bij verzuim. Bij ttif & arbo richten we ons eerst op demedicalisatie, door te onderzoeken of het verzuim een medische oorzaak heeft. Als dit niet het geval is, zijn consulten met een bedrijfsarts niet vereist. We zoeken dan samen met de medewerker naar een andere oplossing.

Bij aanhoudend medisch verzuim is het raadplegen van een bedrijfsarts echter belangrijk. Bij ttif & arbo hanteren we een maatwerkaanpak en beoordelen we per geval of inzet van een bedrijfsarts in Den Bosch nodig is. We werken niet met bedrijfsartsen in vaste dienst, maar met zelfstandige professionals die onze visie delen.

Deskundige bedrijfsarts in Den Bosch

We garanderen de inzet van ervaren, hoogopgeleide bedrijfsartsen. Zij verdiepen zich in jouw organisatie om een passend re-integratieadvies te kunnen bieden. De bedrijfsarts adviseert zowel de werkgever als de verzuimende werknemer, met als doel een snelle terugkeer in het arbeidsproces.

Een bedrijfsarts in Den Bosch nodig?

Als je een bedrijfsarts in Den Bosch nodig hebt, helpt ttif & arbo je graag. Onze aanpak is zowel gericht op het behandelen van verzuim als op preventie, waardoor het aantal noodzakelijke consulten beperkt blijft. Voor meer informatie of mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
Logo Hospitalist
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.

Het belangrijkste doel van ttif & arbo is om verzuim te detecteren, voorkomen en oplossen door middel van full service.

ttif & arbo, de arbodienst in Den Bosch, helpt jouw bedrijf bij het beperken van arbeidsrisico’s, voorkomen van verzuim en de juiste verzuimbegeleiding.

Als je kiest voor ttif & arbo, krijg je een vast aanspreekpunt, toegang tot het eigen verzuimregistratiesysteem VerzuimSignaal en de beste arbeidsdienstverlening in Den Bosch.