Bedrijfsarts Amsterdam

Wanneer werknemers ziek zijn is het van belang om tijdig een bedrijfsarts in te schakelen. En daarvoor kies je graag een specialist die focus heeft op re-integratie, zodat de zieke werknemer zo snel mogelijk herstelt en weer aan het werk kan. Zoek je een professionele bedrijfsarts in Amsterdam?

Bedrijfsarts-Amsterdam

Professionele bedrijfsarts in Amsterdam

Bij ttif & arbo leggen we graag de focus op demedicaliseren. Dat wil zeggen dat de bedrijfsarts liever kijkt naar mogelijkheden dan naar klachten. Wat is de oorzaak en wat is de beste oplossing voor die oorzaak, bij voorkeur vanuit preventie.

Zet een bedrijfsarts in bij (dreigend) langdurig medisch verzuim en indien Wet verbetering poortwachter dit noodzakelijk acht. Officieel is dat in de zesde week van het verzuim, maar met het oog op re-integratie kan dit altijd eerder!

Amsterdam bedrijfsarts:aanpak

Natuurlijk wil je weten wat je van onze bedrijfsartsen in Amsterdam mag verwachten. Maatwerk in iedere casus staat bij ons voorop, want geen enkele situatie is hetzelfde. Neem dus gerust contact met ons op om de specifieke situatie door te spreken. Onze bedrijfsarts in Amsterdam verdiept zich in het bedrijf en in de situatie, zodat je perfect geadviseerd kan worden over de re-integratiemogelijkheden.

Consultancy

Het consult met de bedrijfsarts in Amsterdam kan plaatsvinden op drie locaties, waarbij we samen met jou overleggen wat voor de werknemer de beste optie is:

  • Bedrijfsarts in Amsterdam op locatie van het bedrijf
  • Consult op de locatie van de bedrijfsarts (in de buurt van bedrijf)
  • Bedrijfsarts aan huis bij de werknemer

De bedrijfsarts aan huis in Amsterdam of omgeving is vooral relevant als de werknemer door medische beperkingen of door situaties in de sociale context (beter) niet kan reizen.

Altijd een bedrijfsarts in de buurt

Amsterdam Centrum, Noord, Zuid, West, Oost of de omliggende dorpen? ttif & arbo heeft altijd een bedrijfsarts bij jou in de buurt. Dat komt omdat we er bewust voor kiezen om te werken met een landelijk netwerk aan zelfstandig ondernemende bedrijfsartsen. Professionals die verzuim en herstel vanuit dezelfde visie benaderen.

Uiteraard maken we afspraken over kwaliteit, doorlooptijd, resultaten en het verschaffen van de juiste rapportages. Het grote voordeel: altijd een bedrijfsarts dichtbij én een specialist die perfect aansluit bij de betreffende casus.

Bedrijfsarts van tiff & arbo

Bij ttif & arbo zijn we graag partner op het gebied van verzuimbegeleiding. En daar zetten we graag extra stappen in. Zo bieden we je ook een sparringpartner en adviseur HR. We bieden coaching aan leidinggevenden, zodat verzuim eerder voorkomen dan genezen kan worden. En moet er een bedrijfsarts in Amsterdam ingeschakeld worden? Dan regelen we dat razendsnel, zodat we zo snel mogelijk naar succesvolle re-integratie toe kunnen werken.

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
Logo Hospitalist
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.

Demedicaliseren betekent bij ttif & arbo dat wij het verzuim zoveel mogelijk uit de medische hoek halen. Hierbij wordt er gekeken naar de daadwerkelijk oorzaak van het verzuim en de best passende oplossing. Bij voorkeur vanuit preventie.

Een bedrijfsarts moet worden ingeschakeld bij (dreigend) langdurig medisch verzuim en indien de Wet verbetering poortwachter dit noodzakelijk acht. Officieel is dat in de zesde week van het verzuim, maar met het oog op re-integratie kan dit altijd eerder.

Het consult met de bedrijfsarts in Amsterdam kan plaatsvinden op drie locaties, namelijk op locatie van het bedrijf zelf, op de locatie van de bedrijfsarts (in de buurt van het bedrijf) en aan huis bij de werknemer. 

Een bedrijfsarts mag je niet vragen naar specifieke medische details die niet relevant zijn voor je werk of werkvermogen, zoals de exacte aard van je ziekte of behandelingen die je ondergaat. Ze focussen op wat je wel of niet kunt in relatie tot je werk. Vragen over je privéleven die niet direct invloed hebben op je werk zijn ook niet toegestaan.