Arbodienst Den Bosch

Wij van ttif & arbo onderscheiden ons op het gebied van arbodienstverlening. Ons unieke full-service aanbod focust op preventie en inzetbaarheid. Verzuim kan namelijk voorkomen worden.

Arbodienst Den Bosch

Arbodienst in Den Bosch: een vast aanspreekpunt

Wij maken verzuimbegeleiding voor jou graag zo persoonlijk mogelijk. Jij krijgt van ons dan ook één vast adviseur verzuim & inzetbaarheid als vast aanspreekpunt toegewezen. Samen kunnen jullie gaan kijken naar waar extra ondersteuning nodig is. Daarnaast biedt hij of zij coaching aan leidinggevenden om verzuim tegen te gaan en juist te handelen bij verzuim. Het is natuurlijk belangrijk signalen te herkennen wanneer een werknemer niet op zijn plek zit. Wij geloven in voorkomen, niet genezen.

Duurzaam re-integreren met een arbodienst in Den Bosch

Het is voor de werknemer zelf, maar ook voor het bedrijf, belangrijk dat deze met ziekte zo snel mogelijk beter wordt. Het is echter belangrijk een re-integratie zo duurzaam mogelijk te laten gebeuren. Jouw re-integratieadviseur kijkt samen met jou naar de wettelijke kaders. Ook wordt er maatwerk toegepast om per casus te beslissen wat de juiste stappen zijn. Een voorspoedige terugkeer naar de werkvloer betekent immers voor iedereen weer wat anders.

Verzuimregistratie vergemakkelijkt

Verzuim beheren eist een adequate en overzichtelijke opvolging. Daarom krijg je bij ons toegang tot ons speciale verzuimregistratiesysteem. Omdat het makkelijk te koppelen is met je HR-systemen, kan je snel inspringen op je relevante data. Dossieropbouw kan worden toegelicht door jouw re-integratieadviseur.

Altijd toegang tot arbodienst in Den Bosch

Niet alleen zetten wij van ttif & arbo ons al meer dan 50 jaar in als arbodienst in Den Bosch, ook werken we met een landelijk netwerk van professionals. Onze adviseurs werken vanuit ons hoofdkantoor en komen jouw kant op. Onze bedrijfsartsen en specialisten hoeven door ons landelijke netwerk wat minder ver te reizen. De korte lijntjes zorgen voor een snel, gemakkelijk, maar professioneel verloop van onze diensten. Contact opnemen met ons is zo gedaan. Wij ondersteunen je graag op alle facetten van verzuim.

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
Logo Hospitalist
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

De arbodienst in Den Bosch biedt verzuimbegeleiding en re-integratieadvies aan werknemers en bedrijven.

De arbodienst in Den Bosch streeft ernaar om verzuimbegeleiding zo persoonlijk mogelijk te maken door een vaste adviseur verzuim & inzetbaarheid als vast aanspreekpunt toe te wijzen aan elke klant.

De arbodienst in Den Bosch biedt coaching aan leidinggevenden om verzuim tegen te gaan en juist te handelen bij verzuim.