Arbodienst Brabant

Op zoek naar een betrokken arbodienst in Brabant? Met ruim 50 jaar ervaring zit je goed bij ttif & arbo voor maatwerk arbodienstverlening in de hele provincie.

arbodienst brabant

Full service arbodienst in Noord-Brabant

Verzuim wil je liever voorkomen dan genezen, en daarnaast zo snel mogelijk oplossen als er langdurige uitval op de loer ligt. Bij ttif & arbo zetten we daarom graag in op volledige inzetbaarheid op het gebied van verzuim en preventie. Dit met als doel de organisatie zo soepel mogelijk door te laten draaien, en uitval te beperken.

  • Arbeidsrisico’s beperken: mogelijke verzuimrisico’s worden in kaart gebracht en de bedrijfsomgeving wordt gecheckt zodat je voldoet aan de wetgeving.
  • Verzuim voorkomen: van loopbaancoaching tot tips op het gebied van werkdruk verminderen, je contactpersoon helpt met het voorkomen van verzuim.
  • Professionele verzuimbegeleiding: gedegen verzuimbegeleiding als een werknemer ziek is, zodat iemand eerste of tweede spoor kan re-integreren.

Arbodienst Brabant met casemanager

Je krijgt een casemanager als vast aanspreekpunt. Iemand die past bij jouw bedrijf, zich erin verdiept en tips geeft aan leidinggevenden en HR om verzuim vroegtijdig te detecteren en te voorkomen. Wanneer er iemand ziek is, wordt contact opgenomen om te kijken hoe re-integratie bevorderd kan worden. Samenwerking hebben we hoog in het vaandel staan. Daarom vinden we het belangrijk om te sparren om steeds weer tot de beste oplossing te komen op het gebied van verzuimoplossingen zoals re-integratie.

De juiste verzuimregistratie met ttif & arbo

Een belangrijk onderdeel betreft verzuim is de registratie. Als werkgever ben je immers verplicht om het verzuim onder werknemers zo goed als mogelijk te beperken en op te lossen, en middels verzuimregistratie documenteer je dat op de juiste manier. Met ons eigen systeem VerzuimSignaal leg je alles op een goede wijze vast. Dat niet alleen, want samen met je casemanager kun je de gegevens analyseren. Zijn er bepaalde verzuimpatronen? Daar kun je dan als leidinggevende weer op inspelen, om verzuim makkelijker te voorkomen.

Arbodienst in Brabant bij jou in de buurt

Direct een bedrijfsarts in Brabant inschakelen, of juist op zoek naar een sparringpartner om risico’s op verzuim beter te herkennen en daarop in te spelen? Als maatwerk arbodienst in Noord-Brabant helpen we je graag. We werken met een landelijk netwerk van bedrijfsartsen, waardoor we altijd snel ter plaatse kunnen zijn.

Van Eindhoven, Tilburg en Breda tot Den Bosch, Helmond, Oss en andere delen van Brabant, we komen bij je langs op locatie. En mocht een werknemer wegens medische beperkingen niet kunnen reizen, dan kunnen we ook bij diegene thuis langs gaan. Meer weten of een vrijblijvende kennismaking plannen? Neem contact met ons op voor een toegankelijke arbodienst in Brabant.


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
placeholder
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo