Bedrijfsarts Rotterdam

Bedrijfsarts in Rotterdam nodig? De deskundige bedrijfsartsen van tiff & arbo staan klaar om te ondersteunen. Onze bedrijfsartsen focussen op re-integratie zodat de zieke werknemer zo snel mogelijk kan herstellen en weer aan het werk kan. Zet onze bedrijfsartsen in bij (dreigend) langdurig medisch verzuim en indien Wet verbetering poortwachter dit vraagt. Samen werken we aan de juiste oplossing.

Bedrijfsarts-Rotterdam

De focus op demedicaliseren

Bij ttif & arbo leggen we graag de focus op demedicaliseren. Dat wil zeggen dat we liever naar de mogelijkheden kijken in plaats van naar de klachten. Wat is de oorzaak van langdurig medisch verzuim? En wat is de beste oplossing voor die oorzaak? Daar ligt de focus.

Wij werken met een landelijk netwerk aan zelfstandig ondernemende bedrijfsartsen die vanuit deze visie verzuim benaderen. Met hen hebben we uiteraard afspraken over kwaliteit, doorlooptijd, resultaat en rapportages.

Bedrijfsarts in Rotterdam: onze aanpak

Bij ons staat maatwerk altijd voorop. Dat betekent dat we in iedere casus opnieuw naar de situatie kijken en de beste oplossing op basis daarvan zoeken. Geen enkele situatie is namelijk hetzelfde. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We komen graag met je in contact om de specifieke situatie door te spreken. Zo kunnen we je het beste advies geven over de re-integratiemogelijkheden.

Consultancy in Rotterdam

Het consult met de bedrijfsarts in Rotterdam kan plaatsvinden op drie locaties, waarbij we samen met jou overleggen wat voor de werknemer de beste optie is. Onze bedrijfsarts kan bijvoorbeeld bij jouw bedrijf langskomen in Rotterdam of omstreken. Het consult kan op de locatie van de bedrijfsarts vinden. Of onze bedrijfsarts gaat langs bij de werknemer thuis. Dat is vooral relevant als de werknemer door bijvoorbeeld medische beperkingen of door situaties in de sociale context niet kan reizen.

Altijd een bedrijfsarts in de buurt

Rotterdam Centrum, Noord, Zuid, West, Oost of de omliggende dorpen? ttif & arbo heeft altijd een bedrijfsarts bij jou in de buurt. Dat komt omdat we er bewust voor kiezen om te werken met een landelijk netwerk aan zelfstandig ondernemende bedrijfsartsen. Professionals die verzuim en herstel vanuit dezelfde visie benaderen.

Uiteraard maken we afspraken over kwaliteit, doorlooptijd, resultaten en het verschaffen van de juiste rapportages. Het grote voordeel: altijd een bedrijfsarts dichtbij én een specialist die perfect aansluit bij de betreffende casus.

Waarom een bedrijfsarts via tiff & arbo?

Bij ttif & arbo zijn we graag partner op het gebied van verzuimbegeleiding. We werken graag preventief zodat verzuim voorkomen in plaats van genezen kan worden. Moet er een bedrijfsarts in Rotterdam ingeschakeld worden? Dan regelen we dat razendsnel, zodat we zo snel mogelijk naar succesvolle re-integratie kunnen werken. We zorgen voor:

  • Partnership: sámen volledig grip op verzuim
  • Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie
  • Leidinggevenden pakken hun rol goed op
  • Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag
  • Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
placeholder
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.