Bedrijfsarts Den Haag

Een op maat gemaakte aanpak die de re-integratie van jouw medewerkers te bevorderen. De bedrijfsarts in Den Haag kijkt of jouw medewerker bij ziekte kan werken en welke aanpassingen daar eventueel voor nodig zijn.

arbodienst-denhaag

Bedrijfsarts in Den Haag nodig?

Werknemers hebben bij ziekte recht op contact met een bedrijfsarts. Wanneer een medewerker ziek is, geef je dit door aan de arbodienst. Wettelijk gezien komt de bedrijfsarts in de zesde ziekteweek in beeld om een probleemanalyse op te stellen. De bedrijfsarts kijkt zoveel mogelijk naar wat een medewerker nog wel kan doen, ondanks klachten en beperkingen. ttif & arbo werkt met zelfstandige bedrijfsartsen door heel Nederland. Op zoek naar een professionele bedrijfsarts in Den Haag? Neem contact met ons op!

Bedrijfsarts Den Haag is maatwerk

Onze bedrijfsartsen leveren maatwerk in iedere casus. De bedrijfsarts zetten wij in wanneer dit nodig is. Wij werken niet met vaste frequenties of momenten waarop een zieke medewerker de bedrijfsarts spreekt of de bedrijfsarts op locatie aanwezig is. De bedrijfsarts zetten wij in bij dreigend langdurig verzuim en wanneer Wet verbetering poortwachter dit van ons verwacht. Is een bedrijfsartsconsult eerder nodig? Dan is dit mogelijk.

Wat doet een bedrijfsarts in Den Haag

Iedere verzuimcasus is anders. De ttif & arbo bedrijfsarts in Den Haag focust op de daadwerkelijke oorzaak. Onze bedrijfsarts in Den Haag kijkt naar jouw organisatie en de situatie van de medewerker en brengt advies uit over de re-integratiemogelijkheden. Hebben leidinggevende en medewerker zelf ideeën over de opbouw van het herstel, bespreek dit dan met de bedrijfsarts. De bedrijfsarts beoordeelt het plan en legt de afspraken vast in het dossier.

Bedrijfsartsenconsult, drie opties

Afhankelijk van de situatie van de medewerker vindt het consult met de bedrijfsarts op één van de volgende locaties plaats:

  • Bedrijfsarts in Den Haag op locatie van jouw organisatie
  • Consult vindt plaats op de locatie van de bedrijfsarts (vaak in de buurt van jouw organisatie)
  • Bij zeer hoge uitzondering komt de bedrijfsarts aan huis bij de medewerker. Dit is mogelijk wanneer de medewerker door medische beperkingen niet in staat is om te reizen.

Wanneer bovenstaande opties niet mogelijk zijn, kan er worden gekozen voor een telefonisch bedrijfsartsconsult.

Altijd een bedrijfsarts in jouw regio beschikbaar

ttif & arbo heeft altijd een bedrijfsarts bij jou in de regio. De bedrijfarts maakt onderdeel uit van onze arbodienstverlening. We zitten onder andere in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Onze bedrijfsartsen zijn ervaren professionals die werken vanuit dezelfde visie als ons. De bedrijfsarts in Den Haag kijkt altijd samen met jou en de werknemer naar wat een verzuimende werknemer, ondanks de beperkingen, nog wél kan. Uiteraard met respect voor de verzuimproblematiek. Wij staan voor een duurzame re-integratie.

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
placeholder
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
Logo Hospitalist
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.