Arbodienst Den Haag

Ben je op zoek naar een full-service arbodienstverlener, dan ben je bij ttif & arbo aan het juiste adres. Wij zijn jouw partner op het gebied van verzuim, preventie en inzetbaarheid.

arbodienst-denhaag

Focus op inzetbaarheid met arbodienst in Den Haag

Door te focussen op verzuim, inzetbaar en preventie kan jij veel (onnodig) verzuim voorkomen. Dat is goed voor je medewerkers en jouw organisatie. Gemotiveerde, vitale medewerkers maken minder fouten, zijn productiever, hebben minder last van werkstress en zullen dus minder vaak verzuimen. Op zoek naar een arbodienst in Den Haag? Neem contact met ons.

  • Werk doelgericht aan verzuim
  • Voorkom verzuim door te focussen op preventie en inzetbaarheid
  • Maak leidinggevenden en medewerkers verantwoordelijk voor verzuim
  • Werk samen met jouw arbodienst aan een gezond verzuimcultuur

Arbodienst in Den Haag met vast aanspreekpunt bij verzuim

Voor de verzuimbegeleiding krijg jij een één vast aanspreekpunt. Dat is jouw adviseur verzuim & inzetbaarheid. Samen met de adviseur pak jij jouw verzuimcasussen op. Heb jij behoefte aan extra ondersteuning? Dan kun je rekenen op adequate coaching van de re-integratieadviseur zodat jij volledig in je kracht staat bij het bespreken en begeleiden van verzuim.

Duurzaam re-integreren met arbodienst Den Haag

Een zieke medewerker kost gemiddeld € 250,- per dag. Natuurlijk, ben je erbij gebaat jouw medewerker zo snel mogelijk te laten re-integreren. Zorg ervoor dat dit op een duurzame manier gebeurt. Samen met jouw re-integratieadviseur houd jij je aan de wettelijke kaders, maar kijk je ook wat jouw medewerker nodig heeft voor een voorspoedig terugkeer naar de werkvloer. Arbodienst Den Haag is daarom maatwerk. Wij kijken per verzuimcasus wat de juiste stappen zijn voor jouw medewerker.

Eenvoudig en snel verzuim registreren

Om je verzuim te beheren en adequate opvolging te geven, krijg je toegang tot ons verzuimregistratiesysteem VerzuimSignaal. Dit systeem is eenvoudig te koppelen met de gebruikelijke HR-systemen. Je bouwt relevante data op zodat je kunt sturen op verzuim en preventie. Communiceer snel met jouw re-integratieadviseur voor dossieropbouw.

Arbodienst Den Haag: meer dan 50 jaar ervaring

ttif & arbo heeft al meer dan 50 jaar ervaring als arbodienst in Den Haag op het gebied van verzuim, inzetbaarheid en preventie. Onze adviseurs verzuim & inzetbaarheid werken vanuit ons hoofdkantoor en komen graag bij jou op locatie. Zoals in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam. Onze bedrijfsartsen en andere specialisten komen bij jou uit de regio. Wij hebben alle expertise in huis om jou te ondersteunen op alle facetten binnen verzuim.

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
placeholder
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.