Arbodienst Maastricht 

Op zoek naar een arbodienst in Maastricht? Als full-service arbodienstverlener met meer dan 50 jaar ervaring, ben je bij ttif & arbo aan het goede adres. 

Arbodienst-Maastricht

Verhoog de inzetbaarheid met een arbodienst

Gemotiveerde en gezonde werknemers hebben minder verzuim en presteren beter. Daarom is onze focus als arbodienst in Maastricht vooral gericht op preventie, een cruciale factor om (langdurig) verzuim tegen te gaan. Bij ttif & arbo staan we klaar om managers en HR te ondersteunen bij het verkrijgen van inzicht in actuele verzuimcijfers. Samen analyseren we de onderliggende redenen en nemen we passende preventieve maatregelen. Daarnaast hebben we een effectieve aanpak voor re-integratieprocessen. 

  • Het in beeld brengen van arbeidsrisico’s door gedegen onderzoek 
  • Garanderen van naleving van wet- en regelgeving en bieden van de juiste ondersteuning aan werknemers 
  • Tegengaan van verzuim, zowel korte afwezigheid als langdurige uitval 
  • Fungeren als sparringpartner voor HR/management en bieden van loopbaancoaching aan medewerkers 
  • Begeleiding bij verzuim met de focus op correcte dossieropbouw 
  • Streven naar snelle re-integratie en bieden van passende begeleiding tijdens dit traject

Maastricht arbodienst op maat, voor een bruisende organisatie  

Bij ttif & arbo overtreffen we graag de verwachtingen van een traditionele arbodienst. Onze aanpak omvat coaching, begeleiding en implementatie van de meest effectieve methoden. Dit verhoogt de vitaliteit van de organisatie en garandeert compliance met verzuimbegeleidingswetgeving. Als arbodienst in Maastricht bieden we een service op maat. We wijzen je een vast aanspreekpunt toe die zich echt verdiept in jouw organisatie. Wij zorgen ervoor dat je de hulp krijgt die je echt nodig hebt, met voor elk probleem een passende oplossing! 

Re-integratie met ttif & arbo 

Hoewel preventie in het voordeel is van zowel de organisatie als de werknemers, is het soms onvermijdelijk dat een medewerker uitvalt. Factoren zoals reorganisaties, functieveranderingen, werkstress of een gebrek aan uitdaging kunnen bijdragen aan een gevoel van ontevredenheid, mogelijk resulterend in een burn-out. In dergelijke situaties streven we ernaar als arbodienst in Maastricht om de werknemer zo snel mogelijk te re-integreren. Of dit nu binnen het huidige bedrijf is of via een nieuwe uitdaging elders, we hebben de expertise. Onze diensten variëren van loopbaanadvies tot eerste en tweede spoor re-integratie en outplacement. Met ttif & arbo ben je verzekerd van een aanpak die werkt. 

Wij nemen de zorgen uit handen!  

Het navigeren door het hele proces van verzuim en preventie kan ingewikkeld zijn. Kun je hierbij wat ondersteuning gebruiken? Zoek je expertise om ervoor te zorgen dat je aan alle wettelijke verplichtingen voldoet en je dossiers correct opstelt? We zijn hier om te helpen! Profiteer van ons eigen verzuimregistratiesysteem, VerzuimSignaal, beschikbaar in zowel Nederlands als Engels. Ons uitgebreide netwerk van arboartsen garandeert een specialist die past bij jouw unieke behoeften – iemand die snel ter plaatse kan zijn, of dit nu op kantoor is of, indien nodig, thuis bij de werknemer. Kies voor onze arbodienst in Maastricht en ervaar maatwerk, professionaliteit en doeltreffendheid. 

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
Logo Hospitalist
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.