Arbodienst Nijmegen

In veel gevallen kent verzuim geen (puur) medische oorzaak. Om deze reden speelt demedicalisering een belangrijke rol. Wij werken samen met jou en de medewerker aan een oplossing voor het daadwerkelijke probleem. Vaak zijn privé- of werkomstandigheden de daadwerkelijke oorzaak. Is er wél sprake van een medische oorzaak? Dan werken we samen met onze bedrijfsartsen aan een oplossing.

Arbodienst Nijmegen

ttif & arbo beschikt over alle benodigde kennis en expertise om verzuim te verminderen. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring als arbodienst in Nijmegen. Om grip te krijgen op jouw verzuim, krijg je één of twee vaste contactpersonen aangewezen. Onze adviseur biedt advies aan HR, maar helpt je ook om leidinggevenden te coachen. Eventueel verzorgen we ook het contact met verzuimende medewerkers. Wij werken preventief, maar helpen je ook om adequaat te handelen bij verzuim. Zo zijn we in staat om het verzuim te verminderen.

Advies van de arbodienst in Nijmegen

Bij ttif & arbo bieden we onder meer advies aan HR. Net als dat we leidinggevenden opleiden om beter met verzuim om te gaan. Een leidinggevende moet bijvoorbeeld weten welke vragen hij of zij bij verzuim mag stellen. Ook is het belangrijk om contact te houden met de verzuimende medewerker. Wij leren leidinggevenden om adequaat te handelen bij verzuim. Dit zorgt voor een snellere re-integratie. Daarnaast helpen we jou om medewerkers bewust te maken van hun eigen verantwoordelijkheid.

Met onze bedrijfsartsen werken we aan een snel herstel

Als arbodienst in Nijmegen werken we met een netwerk van zelfstandig ondernemende bedrijfsartsen. Zo kunnen we medewerkers bij medisch verzuim de beste zorg aanbieden. We maken duidelijke afspraken met de bedrijfsartsen binnen ons netwerk. Zo maken we afspraken over kwaliteit, resultaten, doorlooptijd en rapportages. Door medewerkers goede zorg te bieden, werken we aan een snelle en duurzame re-integratie.

Een partnership met de arbodienst in Nijmegen

Als arbodienst in Nijmegen werken we het liefst volgens een partnership. Zo raken we bekend met de uitdagingen en cultuur van jouw organisatie. Daardoor zijn we in staat om effectiever tegen verzuim op te treden. Ga je een partnership met ons aan? Dan helpen wij je met signaleren, adviseren, waarborgen en coaching.

Arbodienst Nijmegen: Neem contact op!

Wil jij grip op je verzuim krijgen en behouden? Als arbodienst in Nijmegen helpen we je daar graag bij! Ben je benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen? Neem dan contact op via 020 – 562 63 64 of vul ons contactformulier in.

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
Logo Hospitalist
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.