Arbodienst Almere 

Bij onze arbodienst in Almere zetten we in op zowel preventie als directe oplossingen. We streven ernaar het verzuim in jouw organisatie te minimaliseren. 

Arbodienst-Amsterdam

Arbodienst Almere: het vaste aanspreekpunt

Met meer dan een halve eeuw ervaring als arbodienst in Almere staat ttif & arbo voor je klaar om controle te krijgen over verzuim. Veel verzuim heeft niet direct een medische grondslag. Daarom streven we ernaar verzuim te benaderen buiten de medische context, zodat we ons op de echte oorzaak kunnen concentreren. Indien er toch een medische reden is voor het verzuim, zorgen wij dat medewerkers de passende zorg krijgen. Wij fungeren niet alleen als raadgever voor HR, maar begeleiden ook jouw leidinggevenden. 

Een spoedige en blijvende re-integratie op de werkvloer 

Bij verzuim is ons doel een vlotte en blijvende re-integratie op de werkvloer. We realiseren dit door nauw samen te werken met jou en de betreffende medewerker. Als de verzuimreden niet enkel medisch is, richten we ons op de werkelijke achterliggende oorzaak. Bij medische problemen zorgen onze bedrijfsartsen voor optimale ondersteuning. We bieden maatwerk en hebben daarvoor een netwerk van onafhankelijke bedrijfsartsen, waarbij we heldere afspraken hanteren. 

 Indien nodig nemen wij ook de communicatie met de verzuimende medewerkers op ons. Hierdoor stimuleren we een efficiënte re-integratie en zorgen we voor transparante overeenkomsten. Samen met de medewerker onderzoeken we welke taken mogelijk nog wel uitvoerbaar zijn. 

Jouw flexibele Arbodienst in Almere en omstreken!  

Zoek je een vernieuwende blik op het verbeteren van de vitaliteit binnen je organisatie? Of heb je op korte termijn een bedrijfsarts nodig? Bij ttif & arbo zetten we ons volledig in om verzuim te reduceren, te anticiperen en te begeleiden waar nodig. Dankzij ons netwerk van arboartsen in Almere en de omliggende gebieden, zijn we altijd in de buurt. We maken het persoonlijk door naar jou toe te komen en indien vereist bezoeken we ook werknemers aan huis. Voor ons is een individuele aanpak in verzuimbegeleiding essentieel. 

Kwaliteit en deskundigheid voorop

Bij ttif & arbo staan kwaliteit en professionaliteit altijd voorop. Onze experts zijn hoogopgeleid en blijven continu hun kennis vernieuwen om jou de best mogelijke begeleiding te bieden. Onze moderne methodes en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat we ons aanpassen aan de veranderende behoeften van bedrijven. Zo zorgen we samen voor een gezonde werkomgeving in Almere en omstreken. 

De samenwerking met ttif & arbo. 

Bij ttif & arbo geloven we sterk in de kracht van partnerschap. Door nauw samen te werken, kunnen we verzuim daadwerkelijk terugdringen. Een blijvende samenwerking stelt ons in staat om diepgaand kennis te maken met de unieke aspecten en uitdagingen van jouw organisatie. Hierdoor kunnen we verzuim nog effectiever bestrijden.  

Kies je voor een lange termijn samenwerking met ons, dan wijzen we één of twee vaste contactpersonen aan. Denk je na over een partnerschap met dé arbodienst uit Almere? We lichten graag toe hoe we kunnen helpen jouw verzuim te minimaliseren! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 020 – 562 63 64. 

 

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
Logo Hospitalist
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.

Het belangrijkste doel van ttif & arbo is om verzuim te detecteren, voorkomen en oplossen door middel van full service.

ttif & arbo, de arbodienst in Almere, helpt jouw bedrijf bij het beperken van arbeidsrisico’s, voorkomen van verzuim en de juiste verzuimbegeleiding.

Als je kiest voor ttif & arbo, krijg je een vast aanspreekpunt, toegang tot het eigen verzuimregistratiesysteem VerzuimSignaal en de beste arbeidsdienstverlening in Almere.