Bedrijfsarts Nijmegen

Een bedrijfsarts in Nijmegen draagt bij aan een soepele re-integratie bij verzuim.

bedrijfsarts nijmegen

Een bedrijfsarts in Nijmegen via ttif & arbo

Via ttif & arbo vindt u gemakkelijk een deskundige bedrijfsarts in Nijmegen. Bij langdurig medisch verzuim is het belangrijk om een bedrijfsarts in te schakelen. Dit helpt bij het herstel en uiteindelijk ook bij het re-integratieproces. Bovendien vraagt de Wet verbetering poortwachter bij langdurig verzuim om deze maatregel.

De bedrijfsarts in Nijmegen is er voor medisch verzuim

Door te demedicaliseren hoeven we de bedrijfsarts in Nijmegen niet bij ieder verzuimdossier in te zetten. In plaats daarvan leveren we maatwerk bij iedere verzuimkwestie. Bij langdurig verzuim focussen wij ons op de daadwerkelijke oorzaak. In veel gevallen heeft het verzuim namelijk geen medische oorzaak. De arts bepaalt of het verzuim een geldige medische reden heeft.

Indien verzuim een medische oorzaak heeft, kan de bedrijfsarts advies geven om het herstel te bevorderen. Eventueel kan de bedrijfsarts ook beoordelen welke werkzaamheden de medewerker nog wel op kan pakken.

Wij werken met een zelfstandig opererende bedrijfsarts in Nijmegen

Bij ttif & arbo werken we samen met zelfstandig ondernemende bedrijfsartsen die onze visie delen. Dit omdat wij voornamelijk proberen te demedicaliseren. We zetten de bedrijfsarts in Nijmegen alleen in voor casussen waarbij dit noodzakelijk is. Om dat te waarborgen hebben we geen bedrijfsartsen in loondienst.

De bedrijfsartsen waar we mee werken verdiepen zich daadwerkelijk in jouw organisatie. Daardoor kunnen ze jou en verzuimende medewerkers passend re-integratieadvies geven. Afhankelijk van de casus bepaalt de bedrijfsarts in Nijmegen hoeveel consults nodig zijn. Er worden dus niet meer consults ingepland dan noodzakelijk. Uiteraard zijn onze bedrijfsartsen hoogopgeleid en beschikken zij over voldoende ervaring.

Welke consultopties bieden wij je?

Er zijn drie soorten consults mogelijk met de bedrijfsarts in Nijmegen. We kunnen afspreken dat de bedrijfsarts bij jou op locatie komt. Het is echter ook een optie dat de medewerker bij de bedrijfsarts op bezoek gaat. Ten slotte kunnen we in uitzonderlijke gevallen een consult aan huis aanbevelen. Dat is bijvoorbeeld het geval als medische beperkingen het voor de medewerker onmogelijk maken om te reizen. 

Een bedrijfsarts in Nijmegen nodig?

Bij ziekteverzuim zorgt ttif & arbo ervoor dat je over een deskundige bedrijfsarts in Nijmegen beschikt. Zo kunnen we bij verzuim snel een passende oplossing bieden. Ons voornaamste doel is echter om preventief op te treden. 

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
Logo Hospitalist
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.