Arbodienst Noord-Holland

Als arbodienst in Noord-Holland voorkomen we verzuim in jouw organisatie.

Arbodienst Nijmegen

De diensten van ttif & arbo als arbodienst in Noord-Holland

Bij ttif & arbo leggen we de focus op voorkomen en het inzetten van medewerkers waar dit kan. We zien vaak dat veel verzuim voorkomen had kunnen worden. We focussen hierdoor op preventie. Daarbij maken we efficiënt en duurzaam gebruik van de huidige inzetbaarheid van de verzuimende werknemer. We maken hierbij gebruik van onze 50 jaar ervaring en kennis over verzuim. Wij ontzorgen je volledig bij de re-integratie van je medewerkers.

Duidelijke communicatie met ons als arbodienst in Noord-Holland

Als je voor ttif & arbo kiest, kun je altijd vertrouwen op duidelijke communicatie. We wijzen namelijk altijd een vast contactpersoon aan je toe. Dit aanspreekpunt is een specialist in verzuim. De specialist observeert je organisatie en benoemt de aandachtspunten. Daarbij maakt het aanspreekpunt er direct werk van. Middels coaching kan deze persoon namelijk je leidinggevenden van de juiste kennis voorzien. Met de juiste kennis kunnen ze namelijk vroegtijdige signalen van verzuim herkennen.

We focussen op het demedicaliseren van verzuim

Vaak wordt een medische reden gegeven voor het verzuim, terwijl dit niet altijd de oorzaak is. Vooral bij langdurig verzuim is het van groot belang om het te demedicaliseren. Als arbodienst in Noord-Holland adviseren we daarom altijd om met de medewerker in gesprek te gaan bij langdurig verzuim. Zo kunnen we eventuele andere redenen voor het verzuim achterhalen. We komen zo dichter bij de oorzaak, waardoor we het verzuim gericht kunnen oplossen.

We voorkomen terugval met duurzame re-integratie

Als arbodienst in Noord-Holland weten we als geen ander dat begeleiding bij re-integratie essentieel is. Wanneer er niet zorgvuldig wordt omgegaan met de re-integratie, dan kan een terugval in verzuim sneller voorkomen. Bij ttif & arbo werken we daarom aan een duurzame integratie. Allereerst is voldoende hersteltijd essentieel. Daarna kijken we naar welke taken de medewerker als eerst kan oppakken. Zo dragen verzuimende medewerkers snel weer bij aan je organisatie zonder direct te veel te werken.

Arbodienst in Noord-Holland met een efficiënt systeem

Zodra je ttif & arbo inschakelt als arbodienst in Noord-Holland, kun je gebruikmaken van ons efficiënte verzuimregistratiesysteem. Ons systeem, VerzuimSignaal, maakt het gemakkelijk om verzuim te signaleren. Bovendien voldoe je met dit systeem direct aan relevante wet- en regelgeving. Daarbij kun je met het aanspreekpunt gemakkelijk de casussen bespreken in het systeem. Wil je meer weten over de mogelijkheden die we bieden? Neem dan gerust contact met ons op.


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
Logo Hospitalist
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo