Arbodienst Zuid-Holland

Zuid-Hollandse arbodienst: ttif & arbo biedt maatwerk op het gebied van verzuim en inzetbaarheid 

arbodienst zuid holland

Maatwerk op het gebied van verzuim en inzetbaarheid

Als werkgever ben je verplicht om te zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving voor je werknemers. Maar wat als er toch verzuim ontstaat? Dan wil je als werkgever natuurlijk dat dit snel en effectief wordt aangepakt. Bij ttif & arbo, dé arbodienst in Zuid-Holland, bieden we maatwerk op het gebied van verzuim en inzetbaarheid. In dit artikel vertellen we je meer over onze aanpak en wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Full service: vaste adviseur verzuim & inzetbaarheid 

Bij ttif & arbo streven we naar full service. Daarom krijg je als klant een vaste adviseur verzuim & inzetbaarheid toegewezen. Deze adviseur verdiept zich in jouw bedrijf en coacht leidinggevenden om mogelijk verzuim tijdig te detecteren en te voorkomen. Ook wordt er gespard met HR en wordt er met werknemers telefonisch contact opgenomen om re-integratie te bevorderen. Zo doen we er alles aan om verzuim te voorkomen en op te lossen.

Arbodienst in Zuid-Holland: wat kunnen wij voor jou betekenen?

Als arbodienst in Zuid-Holland kunnen wij jou als werkgever op verschillende manieren van dienst zijn. Hieronder vind je een overzicht van onze diensten:

  • Arbeidsrisico’s beperken:
    Onze arbodeskundige brengt de arbeidsrisico’s in kaart en voert de nodige onderzoeken uit, zodat je als bedrijf voldoet aan de wetgeving op het gebied van een gedegen arbeidsomgeving.
  • Verzuim voorkomen:
    Wij helpen je met het nemen van maatregelen om verzuim te voorkomen. Ook loopbaancoaching behoort tot onze diensten.
  • Verzuimbegeleiding:
    Wanneer een werknemer ziek is, ben je als werkgever verplicht om samen met de arbodienst ervoor te zorgen dat de werknemer zo snel mogelijk kan re-integreren. Dat is uiteraard ook beter voor het bedrijf. Wij nemen de verzuimbegeleiding voor je uit handen.

Re-integratie met arbodienst Zuid-Holland

Bij ttif & arbo krijg je niet alleen een vaste adviseur voor verzuim & inzetbaarheid, maar ook toegang tot ons eigen verzuimregistratiesysteem, genaamd VerzuimSignaal. Met behulp van dit systeem kun je op een goede manier de administratie bijhouden en voldoen aan de geldende wet- en regelgeving, terwijl je tegelijkertijd op de juiste manier dossiers opbouwt. VerzuimSignaal kan ook gekoppeld worden aan tal van HR-systemen, waardoor je nog meer gebruiksgemak en efficiëntie kunt ervaren.


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
placeholder
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo