Arbodienst Dordrecht  

Bij ttif & arbo zijn we je partner op het gebied van verzuim, preventie en inzetbaarheid. Met onze arbodienst in Dordrecht kies je voor een goede oplossing voor iedere situatie. 

Arbodienst-Amsterdam

Verhoog de inzetbaarheid met een arbodienst in Dordrecht 

Gelukkige en gezonde werknemers zijn minder vaak ziek en leveren betere resultaten. Daarom zetten we als arbodienst in Dordrecht graag in op preventie. Een belangrijk aspect dat (langdurig) verzuim kan voorkomen. Bij ttif & arbo helpen we leidinggevenden en HR graag bij het inzichtelijk krijgen van de huidige verzuimcijfers en analyseren we redenen, zodat we op basis daarvan de juiste stappen ter preventie kunnen zetten. Ook op het gebied van re-integratieprocessen zorgen we voor een effectieve werkwijze. 

  • Arbeidsrisico’s in kaart brengen middels de juiste onderzoeken 
  • Voldoen aan de wetgeving en de juiste ondersteuning aan werknemers bieden 
  • Verzuim voorkomen, zowel kortdurend verzuim als langdurige uitval 
  • Sparringpartner voor HR/leidinggevenden en loopbaancoaching voor werknemers 
  • Verzuimbegeleiding met het op de juiste manier opbouwen van dossiers 
  • Focus op het zo snel mogelijk re-integreren, en de juiste begeleiding daarbij 

Dordrecht arbodienst op maat, voor een vitale organisatie 

Bij ttif & arbo gaan we dus graag een stapje verder dan een standaard arbodienst. We coachen, begeleiden en zorgen voor de juiste werkwijze in de breedste zin van het woord. Dat maakt de organisatie vitaler en zorgt er tevens voor dat deze voldoet aan de wetgeving omtrent verzuimbegeleiding. Als arbodienst in Dordrecht werken we volledig op maat. Je krijgt een vast aanspreekpunt toegewezen, die zich verdiept in het bedrijf. Zo krijg je de hulp waar je ook echt iets aan hebt. Voor iedere situatie een passende oplossing!  

Re-integratie met arbodienst Dordrecht 

Preventieve maatregelen zijn vaak beter voor zowel de organisatie als de werknemers. Maar het is niet altijd te voorkomen dat een werknemer uitvalt. Zo zit iemand niet altijd meer op zijn of haar plek, bijvoorbeeld door een reorganisatie, functiewijziging, werkstress of te weinig uitdaging. En dat kan dan weer leiden tot een burn-out. In dat geval hebben we als arbodienst in Dordrecht het doel om de werknemer zo snel mogelijk te laten re-integreren. Dat kan soms binnen het huidige bedrijf, maar het kan ook wenselijk zijn om op een nette manier afscheid van elkaar te nemen. Van loopbaanadvies tot eerste en tweede spoor re-integratie, outplacement, bij ttif & arbo zorgen we voor de juiste aanpak.  

Wij maken het je makkelijker! 

Het hele proces rondom verzuim en de preventie daarvan vereist de nodige kennis en kunde. Kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? En wil je ervoor zorgen dat je wettelijk gezien de juiste stappen neemt, het dossier goed opbouwt? Wij staan voor je klaar! Je maakt gebruik van ons eigen verzuimregistratiesysteem VerzuimSignaal, dat beschikbaar is in het Nederlands en Engels. Dankzij ons grote netwerk aan arboartsen zorgen we voor een vast aanspreekpunt, iemand die perfect bij je organisatie en situatie past. Iemand die snel ter plaatse is, bij jou op kantoor of -indien wenselijk- bij de werknemer thuis. Zo kies je met onze arbodienst in Dordrecht voor maatwerk, professionaliteit en effectiviteit. 

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
Logo Hospitalist
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.