Arbodienst Rotterdam

Bij ttif & arbo hebben we ruim 50 jaar ervaring op het gebied van arbodienstverlening, maar dan met een net iets andere aanpak. Effectief en met focus op partnership.

Arbodienst Rotterdam

Loopbaanbegeleiding en arbodienst in Rotterdam

Waarom ttif & arbo net even anders is op het gebied van arbodienstverlening: we zijn een full-service aanbieder op het gebied van verzuim, preventie en inzetbaarheid. Door juist al te focussen op inzetbaarheid en preventie kan verzuim namelijk voorkomen worden. En dat is goed voor het bedrijf en voor je werknemers. Zij zijn tevreden, dus jij bent tevreden. Zoek je een effectieve arbodienst in Rotterdam, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • Zorg voor structureel lage verzuimcijfers
  • Ondersteun leidinggevenden en HR in hun functie
  • Laat werknemers zich bewuster worden van verzuimgedrag
  • Zorg met deze partnership voor een nóg gezondere en vitalere organisatie

Arbodienst in Rotterdam: coaching van leidinggevenden en HR

Bij onze aanpak ligt er veel focus op het motto ‘beter voorkomen dan genezen’. Daarom krijg je bij ons altijd een vast aanspreekpunt. Deze adviseur verzuim & inzetbaarheid coacht leidinggevenden zodat zij meer inzicht krijgen in het voorkomen van verzuim. Zo kunnen ze bijvoorbeeld gaan herkennen als werknemers niet op hun plek zitten en in dat geval via ons ook direct loopbaancoaching aanbieden. Daarnaast heeft onze adviseur verzuim & inzetbaarheid ook een rol als sparringpartner en adviseur van HR.

Re-integratie met arbodienst Rotterdam

Mocht een werknemer onverhoopt ziek zijn dan wil je dat die zo snel mogelijk beter wordt. Dat is niet alleen belangrijk voor de werknemer, maar ook voor het bedrijf. Bovendien moet je voldoen aan bepaalde wet- en regelgeving. Met onze arbodienst Rotterdam zorg je dat je daar altijd aan voldoet.

Samen met je vaste casemanager bouw je dossiers op de juiste manier op en zorg je ervoor dat je alle relevante data verzamelt. Je kunt ook koppelen met de meeste HR systemen. Ons eigen verzuimregistratiesysteem VerzuimSignaal is naast Nederlands ook als Engelstalige omgeving bruikbaar.

Altijd een arbodienst dichtbij!

Bij ttif & arbo werken we met een landelijk netwerk van arboartsen, waardoor we altijd snel ter plaatse kunnen zijn. We weten de beste specialist aan de situatie te koppelen. Onze bedrijfsarts kan langskomen bij jou in het bedrijf, maar ook een afspraak bij hem of haar op kantoor behoort tot de mogelijkheden.

Gaat het om een afspraak met een zieke werknemer die wegens ziekte (of sociale omstandigheden) niet naar locatie kan komen, dan kan de arbodienst in Rotterdam ook bij werknemers thuis langsgaan.

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
Logo Hospitalist
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.