Arbodienst Ede

Met een rijke geschiedenis van meer dan 50 jaar in arbodienstverlening, staat ttif & arbo bekend om zijn efficiënte en complete serviceaanbod. Voor een deskundige arbodienst in Ede bent je bij ons aan het juiste adres. 

Arbodienst-Amsterdam

Versterk je organisatie 

Bij ttif & arbo in Ede richten we ons op concrete resultaten in verzuimbeheer en preventie. Ons doel is om uitval te voorkomen door tijdig de juiste maatregelen te nemen. We zetten in op werknemerstevredenheid, verzuimreductie en het vergroten van bewustzijn over gezond gedrag op de werkvloer. Kies voor ttif & arbo om jouw organisatie vitaler te maken. 

  • Richt je op duurzaam lage verzuimpercentages 
  • Bied HR en leidinggevenden de ondersteuning die zij nodig hebben 
  • Verhoog het zelfinzicht van werknemers in hun verzuimgedrag 
  • Begeleid zieke werknemers effectief terug naar werk 

Professionele begeleiding voor HR en management

“Voorkomen is beter dan genezen” is ons uitgangspunt bij ttif & arbo. Wij bieden gerichte coaching aan leidinggevenden en HR-medewerkers om hen dieper inzicht te geven in verzuim en methoden om dit te reduceren. Indien werknemers zich niet op hun plek voelen, voorzien we loopbaancoaching. Als klant van onze arbodienst in Ede heb je toegang tot een vast contactpersoon die fungeert als coach, adviseur en sparringpartner. Bij uitdagingen met werknemers vinden we altijd een passende oplossing. 

Efficiënte re-integratie met arbodienst Ede 

Ondanks preventieve inspanningen, kan ziekteverzuim voorkomen. Dit kan variëren van organisatorische veranderingen tot persoonlijke omstandigheden. Als werkgever moet je voldoen aan complexe wet- en regelgeving. De arbodienstverlening van ttif & arbo in Ede zorgt ervoor dat je alle juiste stappen zet, van het opbouwen van een dossier tot het nemen van gepaste acties ten voordele van zowel werknemer als bedrijf. 

Optimaliseer het proces met ttif & arbo 

Bij ttif & arbo begrijpen we dat je het proces van preventie, verzuimbeheersing en re-integratie zo efficiënt mogelijk wilt laten verlopen. Met ons verzuimregistratiesysteem, VerzuimSignaal, dat compatibel is met veel HR-systemen en beschikbaar in zowel Nederlands als Engels, vereenvoudigen we het proces. Ons netwerk van bedrijfsartsen in de regio staat klaar om snel te reageren en de juiste specialist te koppelen aan elke situatie. Van een afspraak op jouw locatie tot een huisbezoek bij de werknemer, neem contact op voor een professionele en doeltreffende arbodienst in Ede. 

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
Logo Hospitalist
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.

Het belangrijkste doel van ttif & arbo is om verzuim te detecteren, voorkomen en oplossen door middel van full service.

ttif & arbo, de arbodienst in Ede, helpt jouw bedrijf bij het beperken van arbeidsrisico’s, voorkomen van verzuim en de juiste verzuimbegeleiding.

Als je kiest voor ttif & arbo, krijg je een vast aanspreekpunt, toegang tot het eigen verzuimregistratiesysteem VerzuimSignaal en de beste arbeidsdienstverlening in Ede.