Arbodienst Apeldoorn 

Bij ttif & arbo zijn we al ruim 50 jaar gespecialiseerd in arbodienstverlening. Zoek je een efficiënte en full-service arbodienst in Apeldoorn? Bij ons zit je goed! 

 

Arbodienst-Amsterdam

Zet de juiste stappen met een arbodienst in Apeldoorn 

Onze arbodienst in Apeldoorn zorgt voor een effectieve aanpak op het gebied van verzuim, preventie en inzetbaarheid. Wij weten dat het belangrijk is om in een vroegtijdig stadium de juiste stappen te zetten, om uitval voor lange termijn te voorkomen. Daarom zorgen wij voor tevreden werknemers, dringen we het verzuim terug en streven we naar bewustwording. Met de arbodienst van ttif & arbo zorg je voor een vitalere organisatie. 

  • Streef naar structureel lage verzuimcijfers 
  • Ondersteun HR en leidinggevenden in hun functie 
  • Maak werknemers bewuster van hun (verzuim)gedrag 
  • Breng zieke werknemers waar mogelijk terug op de arbeidsmarkt 

Apeldoorn arbodienst: coaching van HR en leidinggevenden 

Beter voorkomen dan genezen is een motto dat op de werkvloer zeker opgaat. Daarom coachen we bij ttif & arbo leidinggevenden en HR, zodat zij meer inzicht krijgen in het verzuim. Tevens geven we tips om dit terug te dringen. Merk je bijvoorbeeld dat veel werknemers niet op hun plek zitten? Dan bieden we loopbaancoaching. Je krijgt bij onze arbodienst in Apeldoorn een vast aanspreekpunt, die beschikbaar is als coach, adviseur en sparringpartner. Loop je vast met een werknemer? Er is altijd een goede oplossing! 

Re-integratie met arbodienst Apeldoorn 

Preventieve maatregelen zorgen voor lagere verzuimcijfers, maar het kan altijd voorkomen dat een werknemer om welke reden dan ook ziek wordt. Van een reorganisatie tot een persoonlijke kwestie, een burn-out is voor niemand wenselijk. Als werkgever dien je te voldoen aan bepaalde wet- en regelgeving, en daar komt heel wat bij kijken. Door in te zetten op de arbodienstverlening van ttif & arbo zorgt je ervoor dat je de juiste stappen zet. Je bouwt een dossier op, verzamelt relevantie informatie en onderneemt op basis daarvan een actie die wenselijk is voor de werknemer en het bedrijf. 

Kies voor gemak met ttif & arbo! 

Wij snappen dat je het hele proces van preventie, verzuimbegeleiding en eventuele (tweede spoor) re-integratie zo soepel mogelijk wilt laten verlopen. Daarom maken we het je graag gemakkelijk. We werken met een eigen verzuimregistratiesysteem, VerzuimSignaal, dat te koppelen is met de meeste HR systemen. Beschikbaar in Nederlands en Engels. Daarnaast zetten we in op ons netwerk van arboartsen bij jou in de buurt, zodat we altijd snel kunnen handelen en de beste specialist aan de betreffende situatie kunnen koppelen. Van een afspraak bij jou op locatie tot bij de (zieke) werknemer thuis of elders, neem contact met ons op voor een professionele en effectieve arbodienst in Apeldoorn. 

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
Logo Hospitalist
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.