Arbodienst Drenthe 

Zoek je een ervaren arbodienst in Drenthe? Ttif & arbo, met meer dan een halve eeuw ervaring, staat voor je klaar met complete arbodienstverlening op maat. 

arbodienst-drenthe

Meer dan verzuimbegeleiding in Drenthe 

Bij ttif & arbo richten we ons niet alleen op standaard verzuimbegeleiding. Onze aanpak is gericht op het algehele welzijn en de tevredenheid van je werknemers. Wij weten dat energieke en gedreven werknemers leiden tot betere prestaties en minder ziekteverzuim. Als jouw arbodienstpartner in Drenthe, staan we je bij in elk aspect van verzuimbeheersing, van preventie tot langdurige inzetbaarheid. 

Effectieve verzuimbegeleiding: de sleutel tot succes 

Het aanpakken van verzuim gaat verder dan het registreren van afwezigheid. Wij zetten in op preventie en begeleiding, en helpen leidinggevenden en werknemers om een actieve rol te spelen in dit proces. Jouw persoonlijke ttif & arbo adviseur in Drenthe biedt op maat gemaakte coaching en verzuimbeheerstrategieën, verhoogt het bewustzijn en bevordert gedeelde verantwoordelijkheid. 

Gepersonaliseerde aanpak bij ttif & arbo 

Maatwerk staat bij ons centraal. Als arbodienst in Drenthe, gaan we verder dan standaardoplossingen. We bieden diensten aan die zich richten op de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers, zoals loopbaancoaching en ondersteuning bij re-integratietrajecten. 

Onze aanpak leidt tot: 

  • Duurzaam verlaagde verzuimpercentages. 
  • Vergroting van werknemersbewustzijn over verzuim. 
  • Deskundige begeleiding voor leidinggevenden, HR-professionals en medewerkers. 

 

Arbodienst Drenthe: altijd dichtbij 

Bij ttif & arbo stellen we kwaliteit en deskundigheid voorop. Onze experts zijn hoogopgeleid en blijven hun kennis continu vernieuwen. We bieden moderne oplossingen, aangepast aan de unieke behoeften van jouw bedrijf in Drenthe.

Dankzij ons uitgebreide landelijke netwerk van bedrijfsartsen zijn we altijd in de buurt van jouw onderneming. Onze arbodienst in Drenthe biedt flexibele consultatiemogelijkheden, afgestemd op jouw specifieke situatie. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. 

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
Logo Hospitalist
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.

Het belangrijkste doel van ttif & arbo is om verzuim te detecteren, voorkomen en oplossen door middel van full service.

ttif & arbo, de arbodienst in Drenthe, helpt jouw bedrijf bij het beperken van arbeidsrisico’s, voorkomen van verzuim en de juiste verzuimbegeleiding.

Als je kiest voor ttif & arbo, krijg je een vast aanspreekpunt, toegang tot het eigen verzuimregistratiesysteem VerzuimSignaal en de beste arbeidsdienstverlening in Drenthe.