Arbodienst Breda

Als arbodienst in Breda werken we zowel oplossingsgericht als preventief. Zo helpen we om het verzuim binnen jouw organisatie te verminderen.

Arbodienst Breda

Met ruim 50 jaar ervaring als arbodienst in Breda, helpt ttif & arbo jou om grip te krijgen op verzuim. Verzuim heeft in veel gevallen geen (puur) medische oorzaak. Wij proberen het verzuim daarom te demedicaliseren. Vervolgens kunnen we ons op de daadwerkelijke oorzaak van het verzuim focussen. Mocht er wél sprake zijn van medisch verzuim, dan kunnen we medewerkers ook de juiste zorg bieden. Wij treden op als adviseur van HR, maar coachen ook jouw leidinggevenden.

Coaching door onze arbodienst in Breda

Ook preventie is belangrijk om een grip te krijgen op jouw verzuim. Dat zal iedere arbodienst je vertellen, maar wij werken hier ook écht aan. Hoe we dit doen? Onder meer door middel van coaching. We maken jouw medewerkers bewuster van hun eigen verantwoordelijkheden. Ook kunnen we werknemers leren om patronen te doorbreken die tot verzuim kunnen leiden. Bovendien leiden we jouw leidinggevenden op om beter met verzuim om te gaan.

Een snelle en duurzame re-integratie

Wanneer sprake is van verzuim, streven we naar een snelle en duurzame re-integratie. Dit doen we door samen met jou en de medewerker aan een oplossing te werken. Is de reden van verzuim niet puur medisch? Dan werken we aan een oplossing voor de daadwerkelijke oorzaak. Indien het om medisch verzuim gaat, bieden onze bedrijfsartsen de beste zorg. Omdat wij een maatwerkoplossing bieden, werken we met een netwerk van zelfstandige bedrijfsartsen. Uiteraard maken we duidelijke afspraken met de bedrijfsartsen in kwestie.

Afhankelijk van de casus, kunnen wij ook het contact met verzuimende medewerkers verzorgen. Zo bevorderen we de re-integratie en kunnen we duidelijke afspraken maken. Samen met een verzuimende medewerker gaan we na welke taken eventueel nog wél uitgevoerd kunnen worden.

Een partnership met de arbodienst in Breda

Bij ttif & arbo werken we het liefst vanuit een partnership. Zo zijn we namelijk echt in staat om het verzuim te verminderen. Tijdens een langdurige samenwerking raken we bekend met de cultuur en uitdagingen binnen je organisatie. Daardoor zijn we nóg beter in staat om het verzuim aan te pakken. Ga je een vaste samenwerking met ons aan, dan krijg je één of twee vaste aanspreekpunten.

Overweeg jij een partnership met dé arbodienst van Breda? Wij vertellen je graag hoe we jouw verzuim kunnen verminderen! Je kunt ons bereiken via het contactformulier of door te bellen naar 020 – 562 63 64.

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
Logo Hospitalist
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.