Bedrijfsarts Groningen

Een bedrijfsarts in Groningen zorgt voor een snelle re-integratie bij verzuim.

bedrijfsarts groningen

Een bedrijfsarts in Groningen via ttif & arbo

Is er sprake van verzuim binnen jouw organisatie? Dan kan een bedrijfsarts in Groningen bijdragen aan een soepel re-integratietraject. De bedrijfsarts gaat na of er sprake is van een medische oorzaak. Bij medisch verzuim kan de arts advies geven voor een soepel herstel. Daarnaast kan een bedrijfsarts nagaan welke werkzaamheden wel of niet mogelijk zijn bij medische klachten.

Wanneer is een bedrijfsarts in Groningen noodzakelijk?

Bij ttif & arbo zetten we niet voor ieder verzuimdossier een bedrijfsarts in Groningen in. Wij focussen ons in eerste instantie op demedicaliseren. We gaan daarbij na of het probleem daadwerkelijk een medische oorzaak heeft. Blijkt dat niet het geval, dan zijn er ook geen consults met de bedrijfsarts nodig. Bij verzuim om een andere reden zoeken we met de medewerker naar een oplossing.

Bij langdurig medisch verzuim zijn bedrijfsartsconsults wél van belang. Bij ttif & arbo leveren we maatwerk. We gaan dus per verzuimcasus na of we een bedrijfsarts in Groningen moeten inzetten. Om die reden hebben we geen bedrijfsartsen op onze loonlijst. In plaats daarvan werken we met zelfstandig ondernemende bedrijfsartsen die een vergelijkbare visie hebben.

Verzekerd van een deskundige bedrijfsarts in Groningen

Wij werken uitsluitend met hoogopgeleide bedrijfsartsen die over ruime ervaring beschikken. Onze bedrijfsartsen verdiepen zich in jouw organisatie. Daardoor kunnen zij passend advies geven voor een soepel re-integratietraject. De bedrijfsarts voorziet zowel de werkgever als de verzuimende medewerker van advies. Met als doel dat de medewerker snel weer bij kan dragen aan het arbeidsproces.

Een consult op locatie, bij de bedrijfsarts of aan huis

Wij werken met organisaties door heel het land. Schakelen wij een bedrijfsarts in Nijmegen of Groningen in? Dan bieden we je een aantal consultopties. Meestal vindt een consult op locatie of bij de bedrijfsarts plaats. In sommige gevallen adviseren we een consult aan huis. Bijvoorbeeld als de sociale context een reden van verzuim is. Maar ook als medische condities het reizen onmogelijk maken.

Heb jij een bedrijfsarts in Groningen nodig?

Zoek jij een bedrijfsarts in Groningen in verband met een verzuimende medewerker? Ga dan de samenwerking aan met ttif & arbo. Wij zorgen voor een professionele aanpak bij verzuim. Daarnaast treden wij ook preventief op tegen verzuim. Door verzuim te voorkomen, zijn er aanzienlijk minder consults met de bedrijfsarts nodig. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
placeholder
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.