Arbodienst Haarlem

Op zoek naar een arbodienst in Haarlem? Als full-service arbodienstverlener met meer dan 50 jaar ervaring, ben je bij ttif & arbo aan het goede adres. 

Arbodienst-Amsterdam

Arbodienst in Haarlem met focus op inzetbaarheid 

Bij ttif & arbo zijn we niet zomaar een arbodienst. Nee, wij focussen op het volledige plaatje. Dat begint al bij het voorkomen en terugdringen van verzuim. Gemotiveerde en vitale medewerkers zijn immers productiever, maken minder fouten en worden minder snel ziek. Als arbodienst in Haarlem krijg je bij ons een vast aanspreekpunt die je ondersteunt bij alle facetten op het gebied van verzuim, van preventie tot inzetbaarheid. 

Haarlem arbodienst: maatwerk en full-service

Graag zetten we bij ttif & arbo in op maatwerk, want iedere organisatie is anders. Je vaste coach en sparringpartner verdiept zich in het bedrijf en analyseert samen met de leidinggevende of HR de verzuimcijfers. Hoe kunnen deze teruggedrongen worden? En hoe kan verzuim in de toekomst zo goed als mogelijk voorkomen worden? Zit een werknemer elders beter op zijn of haar plek, in de huidige functie of bij een ander bedrijf? Ook bij re-integratieprocessen word je tot in de puntjes ondersteund. 

  • Beperkt arbeidsrisico’s door deze in kaart te brengen en daarop te anticiperen 
  • Voldoe aan de wetgeving met de juiste stappen voor preventie en verzuim 
  • Verzuimbegeleiding, zorg dat werknemers op de juiste manier re-integreren 
  • Stimuleer het nemen van verantwoordelijkheden en maak het bedrijf vitaler 

Re-integratie met arbodienst Haarlem 

Door te focussen op verzuimpreventie kun je eventuele uitval al in een vroegtijdig stadium detecteren, en daarnaar handelen. Bij ttif & arbo werken we met ons eigen verzuimsysteem voor registratie, VerzuimSignaal. Deze software is te koppelen aan de meeste HR-systemen en is beschikbaar in Nederlands- en Engelstalig. Naast dat ons systeem gegevens overzichtelijk maakt, helpt het ook bij het opbouwen van een dossier. Valt een werknemer onverhoopt uit, dan helpen we je met onze arbodienst in Haarlem bij het in orde brengen van het dossier en zetten we de juiste stappen voor (tweede spoor) re-integratie. Zo kan de werknemer weer zo snel mogelijk aan het werk, binnen de huidige functie of elders. 

Een flexibele arbodienst in de buurt! 

Een verse blik werpen op het vitaler maken van de organisatie? Of met spoed een bedrijfsarts nodig? Bij ttif & arbo staan we voor je klaar om verzuim terug te dringen, te voorkomen en erbij te begeleiden als het onverhoopt toch zover is. Met ons netwerk aan arboartsen in Haarlem en omgeving is er altijd iemand bij jou in de buurt. Wij komen naar je toe. Indien omstandigheden erom vragen, kunnen we tevens bij de werknemer thuis op bezoek gaan. Zo gaan we altijd voor een passende oplossing betreft verzuimbegeleiding. 

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
placeholder
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.