Arbodienst Leeuwarden

 Op zoek naar een betrouwbare arbodienst in Leeuwarden? Met een halve eeuw ervaring als toonaangevende arbodienstverlener, staat ttif & arbo klaar om jouw organisatie te ondersteunen. 

Arbodienst-Amsterdam

Onze prioriteit? Het verminderen van de medische focus op verzuim en het stimuleren van re-integratie

Bij veel verzuimgevallen is er niet direct sprake van een medische reden. Achterliggende persoonlijke en werk gerelateerde omstandigheden spelen vaak een grotere rol. Bij arbodienst in Leeuwarden focussen we minder op de medische aspecten en meer op deze onderliggende factoren. Samen met jou en de medewerker streven we naar een passende oplossing door de daadwerkelijke oorzaken te adresseren. Zo faciliteren we een snelle en duurzame terugkeer van de medewerker naar zijn of haar functie. 

Deskundige bedrijfsartsen bij medisch verzuim 

Wanneer verzuim een medische achtergrond heeft, is direct en professioneel ingrijpen essentieel. Bij ttif & arbo beschikken we over een toegewijd team van deskundige bedrijfsartsen. Deze artsen waarborgen dat medewerkers met verzuimklachten de juiste zorg krijgen. Ze kunnen op jouw bedrijfslocatie consulteren, maar het is ook mogelijk om een afspraak bij de arts zelf te hebben. Soms raden we een huisbezoek aan. 

Als arbodienst in Leeuwarden zetten we in op maatwerk. Hierdoor hebben we gekozen voor een samenwerking met zelfstandige bedrijfsartsen, in plaats van artsen in vaste dienst. Met hen leggen we heldere afspraken vast betreffende kwaliteit, doorlooptijden, rapportage en de te behalen resultaten. 

Wat kan ttif & arbo voor jou doen?

Als dé arbodienst in Leeuwarden staan wij klaar om werkgevers op diverse gebieden te ondersteunen. Hier een blik op onze diensten: 

Minimaliseer Arbeidsrisico’s: Onze specialisten in Leeuwarden inventariseren de mogelijke risico’s op de werkvloer en voeren relevante onderzoeken uit. Zo zorgen we ervoor dat jouw bedrijf voldoet aan alle wettelijke eisen voor een veilige werkomgeving. 

Tegengaan van Verzuim: We staan aan jouw zijde met effectieve strategieën om verzuim tegen te gaan. Daarnaast bieden we loopbaanbegeleiding als een aanvullende service in Leeuwarden. 

Ondersteuning bij Verzuim: Bij ziekte van een medewerker is het de gezamenlijke verantwoordelijkheid van de werkgever en de arbodienst om een vlotte re-integratie te realiseren. Dit is niet alleen een wettelijke verplichting, maar ook in het voordeel van het bedrijf. Wij bieden volledige ondersteuning in dit proces in Leeuwarden, zodat jij je kunt concentreren op je core business. 

Arbodienst Leeuwarden: Dat is samenwerken!

Als arbodienst in Leeuwarden geloven wij in een samenwerking op basis van partnership. Hierdoor kunnen we jouw organisatie optimaal bijstaan. Door deze nauwe samenwerking leren we de ins en outs van jouw organisatie kennen, waardoor we effectiever kunnen bijdragen aan het voorkomen van verzuim. Wil jij de controle over het verzuim in jouw organisatie versterken? Neem contact met ons op via 020 – 562 63 64 of maak gebruik van ons online contactformulier. 

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
Logo Hospitalist
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.

Het belangrijkste doel van ttif & arbo is om verzuim te detecteren, voorkomen en oplossen door middel van full service.

ttif & arbo, de arbodienst in Leeuwarden, helpt jouw bedrijf bij het beperken van arbeidsrisico’s, voorkomen van verzuim en de juiste verzuimbegeleiding.

Als je kiest voor ttif & arbo, krijg je een vast aanspreekpunt, toegang tot het eigen verzuimregistratiesysteem VerzuimSignaal en de beste arbeidsdienstverlening in Amsterdam.