Arbodienst Utrecht

Wij treden (preventief) op tegen verzuim.

arbodienst utrecht

Wat doet ttif & arbo als arbodienst in Utrecht?

Als ervaren arbodienst in Utrecht leggen wij de focus op preventie en inzetbaarheid. Vaak is verzuim te voorkomen. Wij hebben veel arbokennis en ruim 50 jaar ervaring als arbodienst. Ben jij op zoek naar een professionele arbodienst in Utrecht die jou kan ontzorgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een vast aanspreekpunt bij de arbodienst in Utrecht

Kies je ttif & arbo als arbodienst in Utrecht? Dan krijg je altijd een vast aanspreekpunt toegewezen. Deze specialist helpt je om de aandachtspunten binnen jouw organisatie te herkennen. Door middel van coaching leert het aanspreekpunt jouw leidinggevenden om op de juiste manier te handelen. Zo leren we jouw leidinggevenden bijvoorbeeld om bepaalde signalen tijdig te herkennen. Zie je op tijd dat iemand het niet naar zijn zin heeft, dan kun je verzuim mogelijk voorkomen.

Demedicaliseren is een belangrijk onderdeel van ons werk

Niet altijd is er daadwerkelijk sprake van medisch ziekteverzuim, ondanks dat dit wel vaak als reden wordt opgegeven. Als er sprake is van langdurig verzuim, is het belangrijk om met de medewerker in gesprek te gaan. Als er andere redenen voor het verzuim zijn, proberen we dit te achterhalen. Door de daadwerkelijke verzuimreden te achterhalen, kunnen we samen met de verzuimende medewerker naar een oplossing zoeken.

Arbodienst Utrecht: Duurzame re-integraties

Bij verzuim is soepel herstel van belang. Tegelijkertijd is een duurzame re-integratie essentieel. We moeten medewerkers de tijd geven om te herstellen en gaan na welke werkzaamheden iemand nog kan uitvoeren. De re-integratieadviseur kan je bij iedere casus helpen om de juiste stappen te zetten. Op die manier kunnen verzuimende medewerkers snel weer een bijdrage leveren. Maar we voorkomen ook dat iemand te snel weer te veel hooi op de vork neemt.

Toegang tot ons verzuimregistratiesysteem

Kies je ttif & arbo als arbodienst in Utrecht? Dan kun je gebruikmaken van VerzuimSignaal, een efficiënt verzuimregistratiesysteem. Met dit systeem weet je zeker dat je aan de relevante wet- en regelgeving voldoet. De data uit het systeem helpt je om verzuim te detecteren en te voorkomen. Bovendien kun je vanuit het systeem met je casemanager communiceren om dossiers op te bouwen. VerzuimSignaal kan aan diverse HR-systemen gekoppeld worden.

Contact opnemen met ttif & arbo, de arbodienst in Utrecht

Ben je benieuwd hoe ttif & arbo jouw organisatie kan ondersteunen? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 020 – 562 63 64 voor direct contact. Onze specialisten vertellen je graag meer over onze dienstverlening!

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
Logo Hospitalist
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.