Dé boetiek in arboland!

Bij ttif & arbo draait het bij arbodienstverlening om partnership. We gaan samen met jou aan de slag! Vanuit onze visie op arbodienstverlening ontwikkelen we een aanpak die aansluit op de organisatiecultuur en het verzuim. We richten ons op demedicaliseren, leiderschapsontwikkeling, cultuur, preventie en inzetbaarheid.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.

Partnership: sámen volledig grip op verzuim

Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie

Leidinggevenden pakken hun rol goed op

Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag

HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau

Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Arbodienstverlening omvat alle diensten die een arbodienst aanbiedt ter ondersteuning van werkgevers en werknemers bij het bevorderen van gezond en veilig werken. Het gaat hierbij onder meer om preventie, verzuimbegeleiding, arbeidsomstandigheden en re-integratie.

Preventie omvat alle maatregelen die werkgevers kunnen nemen om ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Hierbij kan gedacht worden aan het verbeteren van de arbeidsomstandigheden, het aanbieden van gezondheid bevorderende activiteiten en het creëren van een gezonde werkcultuur.

Verzuimbegeleiding houdt in dat de arbodienst werkgevers en werknemers ondersteunt bij het begeleiden van een zieke werknemer. Dit omvat onder meer het opstellen van een verzuimprotocol, het begeleiden van de werknemer bij het herstel en het opstellen van een re-integratieplan.