Arbo Nederland

Wij van ttif & arbo helpen als arbo Nederland bedrijven inzicht te krijgen in, en adequaat te handelen naar verzuim. Dit doen wij niet alleen als HR-adviseurs, maar ook als coaches.

Arbo Nederland

Re-integratie als focus

Als arbo Nederland ligt onze focus op re-integratie van jouw werknemers. Langdurig verzuim is voor zowel de werknemer als de werkgever een vervelende kwestie. Je wilt je werknemer natuurlijk zo snel mogelijk aan het werk hebben. Een duurzame re-integratie is echter geboden. Wij kijken samen naar de werkzaamheden die de werknemer nog wél kan uitvoeren. Onze bedrijfsartsen bieden daarnaast goede zorg wanneer het verzuim een medische oorzaak heeft.

Coaching en begeleiding bij Arbo Nederland

Als werkgever draag je de verantwoordelijkheid binnen bepaalde kaders te werken. Wij wijzen je op je rechten en plichten bij verzuim. Ook bieden we coaching aan leidinggevenden, zodat zij de juiste stappen nemen bij verzuim. Welke vragen mag je stellen? Welke afspraken kan je maken met de verzuimde werknemers? Hoe ga je om met de werknemer, en hoe maak je hem of haar bewust van verzuimgedrag? Wij helpen leidinggevenden overzicht te krijgen wat er achter een verzuimproces schuilgaat.

De kracht van samenwerking

Wij als ttif & arbo Nederland werken niet op onszelf, maar met jou samen. Om een goed overzicht te krijgen op jouw speciale situatie, moeten wij namelijk eerst een beeld krijgen van jouw organisatie. Door een partnership aan te gaan krijgen wij inzicht in de uitdagingen van je huidige organisatie- en verzuimcultuur. Hierdoor kunnen we je nóg beter adviseren en coachen.

Arbo Nederland: contact met ons

Wij van ttif & arbo onderscheiden ons door onze full-service en de unieke samenwerking die we met jou als organisatie aangaan. Al meer dan 50 jaar bieden wij je handvatten en een beter overzicht op je huidige organisatiecultuur. Benieuwd naar hoe wij samen het verzuim binnen jouw organisatie kunnen verminderen? Neem contact met ons op.

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
placeholder
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.