Arbodienst Emmen 

ttif & arbo brengt meer dan 50 jaar aan ervaring als arbodienst naar Emmen, waar we ons inzetten om verzuim binnen bedrijven te verlagen. We werken hand in hand met j om ervoor te zorgen dat verzuimcases correct worden beheerd. Onze diensten omvatten het coachen van jouw managers en het bieden van gericht advies aan jouw HR-team. 

Arbodienst-Amsterdam

Focus op niet-medische factoren en re-integratie

In veel situaties is verzuim niet enkel het gevolg van medische problemen, maar spelen ook persoonlijke en werk gerelateerde omstandigheden een rol. Bij arbodienst in Emmen richten we ons op het wegnemen van de medische focus waar deze niet nodig is. In gevallen zonder medische grondslag zoeken we samen met jou en de betreffende medewerker naar een geschikte oplossing. Door de werkelijke oorzaken van verzuim aan te pakken, bevorderen we een snelle terugkeer naar het werk. Ons doel is een vlotte en blijvende re-integratie. 

Deskundige bedrijfsartsen voor verzuim 

Bij ttif & arbo begrijpen we het belang van deskundig ingrijpen bij medisch verzuim. Daarom beschikken we over een team van ervaren bedrijfsartsen die klaarstaan om jouw medewerkers te voorzien van optimale zorg. Onze bedrijfsartsen zijn flexibel en kunnen op jouw bedrijfslocatie komen, maar consulten kunnen ook in de praktijk van de bedrijfsarts uitgevoerd worden. Voor bepaalde situaties adviseren we zelfs huisbezoeken. 

 Als ttif & arbo leveren we gepersonaliseerde oplossingen en werken samen met onafhankelijke bedrijfsartsen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. We stellen strikte kwaliteitseisen en zorgen voor een efficiënte doorlooptijd en nauwkeurige rapportages. 

Proactieve coaching door arbodienst

Bij niet-medisch verzuim richten we ons op de verantwoordelijkheid van zowel de werknemer als de leidinggevende. Met preventieve coaching versterken we de vaardigheden van jouw leidinggevenden in het omgaan met verzuim. Wij instrueren hen over de juiste vragen en het maken van heldere afspraken, en we benadrukken het belang van goede opvolging. Daarnaast zetten we ons in om werknemers bewust te maken van hun eigen verantwoordelijkheden. 

Partnerschap met de arbodienst in Emmen 

In samenwerking met ttif & arbo, krijgt je maatwerk ondersteuning die is afgestemd op de structuur en uitdagingen van jouw organisatie. Door ons partnership krijgen we inzicht in jouw bedrijf wat ons helpt om verzuim te minimaliseren. Wil je de controle over verzuim in jouw bedrijf versterken? Neem contact op via 020 – 562 63 64 of via ons online contactformulier. 

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
Logo Hospitalist
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.

Het belangrijkste doel van ttif & arbo is om verzuim te detecteren, voorkomen en oplossen door middel van full service.

ttif & arbo, de arbodienst in Emmen, helpt jouw bedrijf bij het beperken van arbeidsrisico’s, voorkomen van verzuim en de juiste verzuimbegeleiding.

Als je kiest voor ttif & arbo, krijg je een vast aanspreekpunt, toegang tot het eigen verzuimregistratiesysteem VerzuimSignaal en de beste arbeidsdienstverlening in Emmen.