Bedrijfsarts Utrecht

Is jouw bedrijf actief in de omgeving van Utrecht en kan jouw bedrijf een bedrijfsarts gebruiken? Met een plan passend bij jouw bedrijf ontwikkelt ttif & arbo een effectieve aanpak op het vlak van ziekteverzuim. 

Bedrijfsarts Utrecht

Bedrijfsarts Utrecht: passend bij jouw bedrijf

Bij het oplossen van ziekte verzuimproblematiek ontwikkelt ttif & arbo een plan gebaseerd op een partnership met het bedrijf die gebruik maakt van de arbodienst. Vraag jij je af waarom een goede samenwerking belangrijk is? Door een langdurige samenwerking leert ttif & arbo de arbodienstverlening beter aan te laten sluiten bij de bedrijfscultuur van jullie bedrijf.

Elk bedrijf heeft een eigen kijk op ziekteverzuim en heeft daarom een aparte aanpak nodig. Het kennen van jullie bedrijf, verhoogd de kans op een succesvolle aanpak.

Wat kan je verwachten van de samenwerking met ttif & arbo?

Een centraal begrip binnen onze dienstverlening is preventie. Het preventieve karakter zit onder andere in het tijdig herkennen van waarschuwingstekens door onderzoeken op de werkvloeren en het starten van coachingstrajecten op het gebied van actuele onderwerpen die van invloed zijn op de gezondheid van medewerkers.

  • Gericht op een samenwerkingspartnerschap;
  • Plan passend bij jouw bedrijf;
  • Tijdig herkennen van ziekteverzuim signalen op de werkvloer;
  • Medewerkers worden bij betrokken bij het vinden van een oplossing.

De persoon staat centraal

Mensen hebben allemaal unieke persoonlijkheden en reageren daardoor anders op situaties. Een persoonlijke werkwijze is daarom het effectiefst. Daarbij komt kijken dat een groot deel van het ziekteverzuim binnen bedrijven niet door medische klachten komt. De klachten komen ook voort uit de omgeving van medewerkers. Thuis kan er van alles spelen, maar ook op de werkvloer zelf.

Deze twee factoren geven aan waarom het persoonlijk kenen van medewerkers belangrijk is bij een preventieve aanpak. In de werkwijze wordt om deze redenen ook geluisterd naar het verhaal van de medewerker. Dit verhoogt de kans op het voorkomen van langdurig zieke werknemers.

Neem contact met ons op

Zoekend naar een bedrijfsarts in Utrecht en behoefte aan een nieuwe kijk op ziekteverzuim? Neem contact met ons op, zonder enige verplichtingen, via het formulier of telefonisch via 020-562 63 64.

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
Logo Hospitalist
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.