Arbodienst Nederland

Ons doel is om een passende oplossing te vinden voor de oorzaak van het verzuim. Dit doen we samen met jou, maar ook met de werknemer in kwestie. Zo streven we er als arbodienst in Nederland naar om het verzuim te beperken. Wil jij het liefst zo snel mogelijk grip krijgen op je verzuim? Neem dan contact met ons op!

Arbodienst Nederland

Als arbodienst in Nederland helpt ttif & arbo bedrijven om grip te krijgen op het verzuim. Om dat te realiseren, treden we op als adviseur van HR. Daarnaast coachen we leidinggevenden om beter met verzuim om te gaan. Merendeel van het verzuim heeft geen (puur) medische oorzaak. In veel gevallen is de daadwerkelijke oorzaak privé- of werkgerelateerd. Wij demedicaliseren het verzuim: we leggen de focus op de daadwerkelijke oorzaak.

Arbodienst Nederland: focus op re-integratie

Bij (langdurig) verzuim zoeken we samen met jou en de medewerker naar een passende oplossing. We gaan bijvoorbeeld na welke werkzaamheden de medewerker in kwestie nog wél kan uitvoeren. Indien er een medische oorzaak is, bieden onze bedrijfsartsen de beste zorg. Door aan een passende oplossing te werken, streven we naar een duurzame en snelle re-integratie.

Verantwoordelijkheid van leidinggevenden en werknemers

Is er geen medische oorzaak voor het verzuim? De verantwoordelijkheid voor verzuim ligt dan bij jouw leidinggevenden en werknemers. Als arbodienst in Nederland leiden we jouw werknemers en leidinggevenden op om verzuim tegen te gaan. We leren je leidinggevenden bijvoorbeeld welke vragen ze bij verzuim mogen stellen. Maar ook om de juiste afspraken te maken met verzuimende werknemers. Daarnaast helpen we je om werknemers bewust te maken van hun verzuimgedrag.

Wij gaan een partnership met je aan

Om echt grip te krijgen op jouw verzuim, werken we het liefst vanuit een partnership. Zo leren we jouw organisatie beter kennen. Zodra we bekend zijn met jouw uitdagingen en organisatiecultuur, kunnen we verzuim beter voorkomen. Tijdens ons partnership houden wij ons bezig met signaleren, adviseren, coachen en waarborgen.

Contact met dé arbodienst van Nederland

Bij ttif & arbo hebben we ruim 50 jaar ervaring als arbodienst in Nederland. Is er binnen jouw organisatie veel sprake van verzuim? Door een partnership met ons aan te gaan, krijg je hier grip op. We helpen verzuimende medewerkers re-integreren, maar werken ook vooral preventief. Alhoewel iedere arbodienst in Nederland op preventie hamert, gaan wij hier écht mee aan de slag.

Ben jij benieuwd hoe wij het verzuim binnen jouw organisatie kunnen verminderen? Neem dan contact op met dé arbodienst van Nederland. Je kunt ons bellen op 020 – 562 63 64, maar we zijn ook bereikbaar via ons contactformulier.

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
Logo Hospitalist
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.