Ons volledige interventionisten netwerk

In ons interventionisten netwerk zijn alle deskundigen opgenomen om u te ondersteunen op arbovlak. Denk hierbij  aan arbeidsdeskundigen, bedrijfsfysiotherapeuten, bedrijfsmaatschappelijk werkers, diëtisten, ergonomen, hoger veiligheidskundigen, coaches, mediators, life- en vitaliteitscoaches en psychologen. Uiteraard verzorgen wij ook werkplekonderzoeken, sessies werkstress management, RI&E’s en PMO’s.

Wij gaan voor het beste en meest duurzame resultaat. Wij werken daarom altijd met deskundigen uit de regio, omdat zij “de taal” van onze klanten spreken. Ook mij maken wij met al onze interventionisten afspraken over:

  • Doorlooptijden
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Rapportages

Op die manier kunnen wij de kwaliteit leveren die jij en jouw medewerkers verdienen.

Partnership: sámen volledig grip op verzuim

Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie

Leidinggevenden pakken hun rol goed op

Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag

HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau

Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.

Bij het werken met deskundigen uit ons netwerk maken wij afspraken over doorlooptijden, kwaliteit, communicatie en rapportages. Op die manier kunnen wij altijd de beste en meest duurzame resultaten leveren.

Wij bieden verschillende diensten aan op het gebied van arbeidsomstandigheden, zoals werkplekonderzoeken, sessies werkdruk management, RI&E’s en PMO’s.

Wij werken altijd met deskundigen uit de regio omdat zij “de taal” van onze klanten spreken. Op die manier kunnen wij de beste kwaliteit leveren die jij en jouw medewerkers verdienen.