Arbodienst Arnhem

Een oplossingsgerichte arbodienst in Arnhem met focus op preventie. Wij helpen jou om het verzuim binnen jouw organisatie zo laag mogelijk te houden.

Arbodienst Breda

Al meer dan 50 jaar helpen wij als arbodienst in Arnhem organisaties meer grip te krijgen op op verzuim. Ons doel is om verzuim de demedicaliseren. Want verzuim heeft in de meeste gevallen geen (puur) medische oorzaak. Wat is dan de oorzaak van verzuim? In 80 procent van de gevallen heeft een ziekmelding te maken met gedrag. Bij ttif & arbo richten wij ons op de daadwerkelijke oorzaak van het verzuim. Een vaste adviseur staat HR bij als het gaat om verzuimdossiers en  het sturen op verzuimcijfers. Daarnaast coacht de adviseur leidinggevenden in hun rol bij verzuimbegeleiding. Is het verzuim medisch? Ook dan bieden wij jouw medewerkers de juiste zorg aan.

Coaching maakt onderdeel uit van arbodienst in Arnhem

Verzuimbegeleiding houdt meer in dan het aannemen van een ziekmelding of zorgen voor snelle werkhervatting. Als organisatie wil je juist verzuim voorkomen. Focus op preventie is daarin belangrijk. Hoe zorg je ervoor dat je als leidinggevende alle facetten binnen verzuimbegeleiding goed beheerst? Daar helpt de adviseur van ttif & arbo jou mee. Door middel van coaching zorgt jouw vaste adviseur ervoor dat je groeit en sterker wordt in jouw rol als gaat om verzuim, inzetbaarheid preventie. Tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat ook jouw medewerkers zich bewuster worden van hun eigen verzuimgedrag en de verantwoordelijkheden. Zo wordt verzuim een verantwoordelijkheid van twee partijen: leidinggevende en medewerker.

Duurzaam en verantwoord re-integreren

Je bent er als organisatie bij gebaat dat medewerkers na ziekte duurzaam en verantwoord re-integreren. Wij kijken daarom altijd samen met de medewerker en de leidinggevende wat er nog wel kan. Het is hierdoor voor jouw medewerker gemakkelijker om terug te keren naar het werk. Uiteraard met aandacht voor de verzuimproblematiek. Je zult zien dat deze aanpak de re-integratie bevordert en de kans op herhaalde ziekmelding aanzienlijk verlaagt.

Arbodienst Arnhem werkt vanuit partnership

Bij ttif & arbo werken wij voor jou, maar liefst samen met jou! Vanuit goed partnership, dan zijn we namelijk echt in staat om verzuim binnen jouw organisatie effectief op te pakken. Onder partnership verstaan wat het aangaan van een langdurige samenwerking waarbij de cultuur en uitdagingen binnen je organisatie voor ons geen geheimen meer kent. Hierdoor zijn we in staat in om verzuim te verminderen én te voorkomen. Mogen we de arbodienstverlening voor jouw organisatie verzorgen, dan krijg je ook één of twee vaste aanspreekpunten: jouw adviseur verzuim & inzetbaarheid.

Overweeg jij een partnership met ttif & arbo: de arbodienst in Arnhem? Wij vertellen je graag hoe we jouw verzuim kunnen verminderen! Je kunt ons bereiken via het contactformulier of door te bellen naar 020 – 562 63 64.

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
Logo Hospitalist
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.