Arbodienst Friesland

Zoek je een arbodienst in Friesland? Dan ben je bij ttif & arbo aan het juiste adres. Onze arbodienstverlening draait om partnership! Wij begrijpen dat elk bedrijf zijn eigen uitdagingen heeft, en we hebben daarom onze diensten aangepast om aan de behoeften van elk bedrijf te voldoen.

arbodienst friesland

Verlaag ziekteverzuim en verhoog de productiviteit

Arbodienst Friesland biedt deskundige ondersteuning bij het terugdringen van verzuim. Onze professionals helpen bedrijven om effectieve verzuimbegeleiding te bieden aan hun werknemers. Dit omvat het bieden van persoonlijke ondersteuning, het maken van een plan van aanpak, het beoordelen van de gezondheidstoestand en het begeleiden van de werknemer tijdens zijn terugkeer naar werk.

Wij begrijpen hoe tijdrovend het kan zijn om ziekteverzuim bij te houden en om de juiste stappen te ondernemen bij ziekteverzuim. Arbodienst Friesland biedt ondersteuning en advies, waardoor jij je beter kan focussen op jouw bedrijf.

Preventie van ziekteverzuim

Een hoog ziekteverzuim kan niet alleen leiden tot een afname van de productiviteit, maar ook tot verhoogde kosten voor jouw bedrijf. Bij Arbodienst Friesland geloven we dat voorkomen beter is dan genezen en bieden we proactief advies en begeleiding om ziekteverzuim te voorkomen.

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom bieden wij preventieve diensten aan die gericht zijn op het verminderen van gezondheidsrisico’s op de werkplek. Onze diensten omvatten onder andere risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E), werkplekonderzoek, arbeidsgezondheidskundig onderzoek en gezondheidschecks.

Re-integratie met arbodienst Friesland 

Naast het krijgen van een vaste adviseur verzuim & inzetbaarheid, krijg je bij ttif & arbo ook toegang tot ons eigen verzuimregistratiesysteem: VerzuimSignaal. Door goede administratie te voeren, voldoe je aan de wet- en regelgeving en kun je op de juiste manier dossiers opbouwen. Dit systeem kun je ook koppelen met tal van HR systemen.

Ben je onzeker over de wet- en regelgeving omtrent ziekteverzuim en re-integratie?

Het kan lastig zijn om op de hoogte te blijven van de constant veranderende wet- en regelgeving omtrent ziekteverzuim en re-integratie. Arbodienst Friesland heeft een team van experts die jou kunnen adviseren en begeleiden bij het voldoen aan de wettelijke eisen. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe Arbodienst Friesland jouw bedrijf kan helpen bij het verlagen van ziekteverzuim en het verhogen van de productiviteit. 


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
Logo Hospitalist
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo