Arbodienst Zoetermeer

Zoek je een arbodienst in Zoetermeer? Dan ben je bij ttif & arbo aan het juiste adres. Onze arbodienstverlening draait om partnership!

Arbodienst-Amsterdam

Vast aanspreekpunt arbodienst in Zoetermeer

Bij ttif & arbo bieden we graag full service. Daarom krijg je een adviseur verzuim & inzetbaarheid als vast aanspreekpunt toegewezen. Hij of zij verdiept zich in het bedrijf en coacht leidinggevenden om mogelijk verzuim tijdig te detecteren en te voorkomen. Daarnaast wordt er gespard met HR en wordt er met werknemers telefonisch contact opgenomen om re-integratie te bevorderen. Alles om verzuim te voorkomen en op te lossen.

Maatwerk bij ttif & arbo

Onze aanpak is altijd maatwerk, waarbij we focus leggen op het aanpakken van oorzaken. Zo is het eenvoudiger om verzuim in de toekomst te voorkomen, en ook om snelle en effectieve re-integratie te bewerkstelligen. Wat kan ttif&arbo als arbodienst in Zoetermeer betekenen voor jou:

  • Arbeidsrisico’s beperken: de arbodeskundige brengt de arbeidsrisico’s in kaart en voert de nodige onderzoeken uit, zodat je als bedrijf aan de wetgeving voldoet op het gebied van een gedegen arbeidsomgeving.
  • Verzuim voorkomen: de arbodienst kan je daarnaast helpen met het nemen van maatregelen om verzuim te voorkomen. Ook loopbaancoaching behoort tot onze diensten.
  • Verzuimbegeleiding: wanneer een werknemer ziek is ben je als werkgever verplicht om samen met de arbodienst ervoor te zorgen dat de werknemer zo snel mogelijk kan re-integreren. Dat is uiteraard ook beter voor het bedrijf. Wij nemen de verzuimbegeleiding voor je uit handen

Re-integratie met arbodienst Zoetermeer

Naast dat je een vast aanspreekpunt krijgt, ontvang je bij ttif & arbo ook toegang tot ons eigen verzuimregistratiesysteem: VerzuimSignaal. Door goede administratie te voeren zorg je dat je voldoet aan de wet- en regelgeving en kun je op de juiste manier dossiers opbouwen. Je kunt deze ook koppelen met tal van HR systemen.

Een arbodienst bij jou in de buurt!

Dient er een bedrijfsarts ingeschakeld te worden? Wij zorgen voor het juiste traject. Het bedrijfsartsconsult kan plaatsvinden op de bedrijfslocatie, alsook bij de bedrijfsarts zelf of – in het geval van medische beperkingen of andere redenen in sociale context om niet te kunnen reizen – ook bij de betreffende werknemer thuis.

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
placeholder
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.

Het belangrijkste doel van ttif & arbo is om verzuim te detecteren, voorkomen en oplossen door middel van full service.

ttif & arbo, de arbodienst in Zoetermeer, helpt jouw bedrijf bij het beperken van arbeidsrisico’s, voorkomen van verzuim en de juiste verzuimbegeleiding.

Als je kiest voor ttif & arbo, krijg je een vast aanspreekpunt, toegang tot het eigen verzuimregistratiesysteem VerzuimSignaal en de beste arbeidsdienstverlening in Zoetermeer.