Arbodienst Deventer

Arbodienst Deventer gezocht? Met meer dan 50 jaar ervaring als complete arbodienstverlener, is ttif & arbo de juiste keuze voor jou. 

Arbodienst-Amsterdam

Meer dan alleen verzuimbegeleiding 

Bij ttif & arbo gaan we verder dan alleen de gangbare methodes. Onze aanpak legt de focus op het algehele welzijn en de beleving van de medewerkers. Wanneer werknemers zich energiek en gedreven voelen, resulteert dit in betere prestaties, minder fouten en verminderd ziekteverzuim. Als jouw arbodienst in Deventer, staan we als betrouwbare partner naast je, van verzuimpreventie tot duurzame inzetbaarheid. 

De Sleutel tot Effectieve Verzuimbegeleiding 

Verzuim aanpakken is meer dan enkel het registreren van afwezigheid of het snel terugdringen van uitval. Het echte streven is het verminderen van verzuim met preventie als speerpunt. Maar hoe navigeer je als leidinggevende door deze uitdaging? De adviseur van ttif & arbo, dé arbodienst Deventer, biedt hierbij uitkomst. Door op maat gemaakte coaching helpt jouw toegewezen adviseur je jouw vaardigheden te verbeteren, met name op gebied van verzuimpreventie en -beheer. Daarnaast zetten we in op het verhogen van het verzuimbewustzijn van je medewerkers, zodat ze hun eigen rol en verantwoordelijkheden in dit proces herkennen. Op deze manier delen zowel leidinggevenden als medewerkers de verantwoordelijkheid voor effectieve verzuimbegeleiding. 

Gepersonaliseerde Arbodienst bij ttif & arbo 

Bij ons staat maatwerk centraal, en we streven ernaar om ons te onderscheiden met een unieke benadering. Als arbodienst in Deventer bieden we meer dan alleen ondersteuning bij verzuim; we zetten ons ook actief in voor duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Diensten zoals loopbaancoaching kunnen essentieel zijn na grote veranderingen zoals reorganisaties, of simpelweg als een medewerker voelt dat hij of zij niet langer op de juiste positie zit. We bieden ook ondersteuning bij trajecten voor zowel eerste als tweede spoor re-integratie. 

 

  • Duurzaam verminderde verzuimpercentages  
  • Verhogen van werknemersbewustzijn over verzuim  
  • Begeleiding voor leidinggevenden, HR-professionals en medewerkers. 

Kwaliteit en deskundigheid voorop. 

Bij ttif & arbo staan kwaliteit en professionaliteit altijd voorop. Onze experts zijn hoogopgeleid en blijven continu hun kennis vernieuwen om jou de best mogelijke begeleiding te bieden. Onze moderne methodes en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat we ons aanpassen aan de veranderende behoeften van bedrijven. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom leveren we altijd maatwerkoplossingen, zodat we samen voor een gezonde werkomgeving in Almere en daarbuiten zorgen. Elk teamlid draagt hieraan bij met passie en toewijding. 

Arbodienst Deventer: Altijd binnen handbereik!  

Bij ttif & arbo maken we gebruik van een uitgebreid landelijk netwerk van bedrijfsartsen. Dit zorgt ervoor dat we altijd in de nabijheid van jouw onderneming zijn. Met onze efficiënte arbodienst in Deventer benader je verzuim op de juiste wijze en verminder je de verzuimpercentages. 

 Onze bedrijfsarts in Deventer is flexibel en past zich aan aan de specifieke situatie. Consultaties kunnen zowel op locatie bij het bedrijf plaatsvinden, bij de arboarts zelf, of indien nodig, bij de werknemer thuis. We stemmen dit graag af op jouw behoeften. Wil je meer informatie of een afspraak inplannen? Neem gerust contact met ons op. 

 

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
Logo Hospitalist
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.

Het belangrijkste doel van ttif & arbo is om verzuim te detecteren, voorkomen en oplossen door middel van full service.

ttif & arbo, de arbodienst in Amsterdam, helpt jouw bedrijf bij het beperken van arbeidsrisico’s, voorkomen van verzuim en de juiste verzuimbegeleiding.

Als je kiest voor ttif & arbo, krijg je een vast aanspreekpunt, toegang tot het eigen verzuimregistratiesysteem VerzuimSignaal en de beste arbeidsdienstverlening in Amsterdam.