Arbodienst Amersfoort 

Op zoek naar een arbodienst in Amersfoort? Bij ttif & arbo zetten we graag een stap extra, en ondersteunen we zowel bij het oplossen als het voorkomen van verzuim. 

 

Arbodienst-Amsterdam

Maak kennis met een efficiënte arbodienst in Amersfoort 

Voorkomen is beter dan genezen, een uitdrukking die we allemaal kennen. Maar hoe pas je dat toe binnen een organisatie, zodat verzuim voorkomen kan worden en de organisatie vitaler is? Daar schiet ttif & arbo graag te hulp! Als full-service arbodienst in Amersfoort helpen we bij het signaleren van verzuimfactoren. En mocht er onverhoopt toch iemand uitvallen, dan zetten we op de juiste manier de stappen tot re-integratie. Bij jou in de organisatie, of elders als het beter is om afscheid van elkaar te nemen. 

  • Verzuim voorkomen, verlaag structureel de verzuimcijfers 
  • Hulp bij (tweede spoor) re-integratie, op een doeltreffende manier
  • Altijd een sparringpartner / coach bij iedere verzuimkwestie 
  • Stimuleer het bewustzijn over verzuim binnen de organisatie 
  • Overzichtelijk verzuimsysteem, voor inzichten en opbouwen van dossiers 

Amersfoort arbodienst: coaching en stimulatie

Soms is een werknemer om een fysieke medische reden ziek, maar steeds vaker krijgen organisaties te maken met werknemers die uitvallen door een burn-out. Bijvoorbeeld door te hoge werkdruk, reorganisatie of een functie die niet (meer) bij diegene past. Als dit de oorzaak is van verzuim, dan is het gesprek aangaan een goede optie. Bij ttif & arbo krijg je een vast aanspreekpunt, die je tips geeft op het gebied van werknemers stimuleren en hun behoeften achterhalen. Zo komen werknemer en werkgever of leidinggevende/HR nader tot elkaar, en kan de juiste actie ondernomen worden. Bovendien zorgt dergelijke coaching ervoor dat de werknemer meer verantwoordelijkheid ervaart. Samen wordt gekeken naar hoe het verzuim voorkomen of teruggedrongen kan worden. 

Re-integratie met Arbodienst Amersfoort 

Preventieve maatregelen en het verantwoordelijk vermogen van werknemers aanspreken behoren tot goede acties om verzuim te voorkomen en terug te dringen. Daar kan het bedrijf niet alleen veel baat bij hebben, veel voorschriften zijn ook wettelijk verplicht. Door de arbodienst in Amersfoort van ttif & arbo in te schakelen, weet je altijd zeker dat je de juiste stappen zet. Is een werknemer (langdurig) ziek? Dan wordt gekeken naar de opties voor (tweede spoor) re-integratie binnen of buiten het bedrijf. Een wenselijke oplossing die ondersteund wordt met de juiste dossiers, dat is wat je van ons mag verwachten. 

Arboarts in Amersfoort bij jou in de buurt! 

We zetten bij ttif & arbo in op een gespecialiseerd netwerk aan arboartsen in Amersfoort, waarbij we de beste specialist aan jouw specifieke situatie koppelen. En zo gaan we altijd voor een passende oplossing! Neem contact met ons op voor verzuimbegeleiding en preventie in de breedste zin van het woord, voor een vitalere organisatie! Je maakt gebruik van ons eigen verzuimregistratiesysteem, VerzuimSignaal (Nederlands & Engels) en staat rechtstreeks in contact met je vaste aanspreekpunt. Wij zijn er voor jou als efficiënte arbodienst in Amersfoort.  

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
Logo Hospitalist
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.