Arbodienst Leiden 

Arbodienst in Leiden gezocht? Als full-service arbodienstverlener met meer dan 50 jaar ervaring, ben je bij ttif & arbo aan het goede adres. 

Arbodienst-Leiden

Optimaliseer je aanpak met Arbodienst in Leiden 

In Leiden staat onze arbodienst klaar om je te begeleiden met een gefundeerde strategie rondom verzuim, preventie en blijvende inzetbaarheid. Het tijdig signaleren en handelen is cruciaal om langdurige afwezigheid te minimaliseren. Onze aanpak zorgt voor gemotiveerde medewerkers, een daling in verzuim en verhoogd bewustzijn omtrent werkwelzijn. Samenwerken met ttif & arbo betekent kiezen voor een gezondere organisatie. 

  • Mik op stabiel lage verzuimpercentages. 
  • Versterk de positie van HR en leidinggevenden in hun rol. 
  • Stimuleer medewerkers om bewuster om te gaan met hun gezondheid en verzuim. 
  • Begeleid zieke werknemers succesvol terug naar hun functie. 

Begeleiding van HR en leidinggevenden 

‘Voorkomen is beter dan genezen’ is een wijsheid die ook in de zakelijke context zijn waarde behoudt. Bij ttif & arbo zetten we ons in om leidinggevenden en HR-professionals te begeleiden, zodat zij een helder inzicht verkrijgen in verzuimpatronen en hierop kunnen anticiperen. Merk je bijvoorbeeld op dat diverse medewerkers niet helemaal in hun element zijn? Dan voorzien we ook in loopbaancoaching. Bij onze arbodienst in Leiden krijg je een vast contactpersoon toegewezen die optreedt als coach, raadgever en klankbord. Mocht je tegen een uitdaging aanlopen met een medewerker, samen vinden we de beste oplossing! 

Re-integratie met arbodienst Leiden  

Hoewel preventieve strategieën bijdragen aan lagere verzuimpercentages, kan het gebeuren dat een medewerker vanwege diverse redenen uitvalt. Of het nu gaat om een bedrijfsherstructurering of persoonlijke omstandigheden, niemand zit te wachten op een burn-out. Als werkgever ben je verplicht te voldoen aan de nodige wet- en regelgeving rondom verzuim. Dankzij de dienstverlening van ttif & arbo in Leiden ben je verzekerd van een correcte aanpak. Van het opstellen van een gedegen dossier tot het ondernemen van passende acties die zowel voor de werknemer als het bedrijf voordelig zijn. 

Ervaar gemak met ttif & arbo! 

Wij begrijpen dat je het traject van preventie, verzuimbegeleiding en, indien nodig, re-integratie graag naadloos ziet verlopen. Dat is precies waarom we alles in het werk stellen om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Ons verzuimregistratiesysteem, VerzuimSignaal, is compatibel met de meeste HR-systemen en is beschikbaar in zowel het Nederlands als het Engels. Bovendien maken we gebruik van een breed netwerk van arboartsen in en rond Leiden. Zo kunnen we snel en adequaat reageren en de juiste specialist koppelen aan elke unieke situatie. Of het nu gaat om een afspraak op jouw kantoor, bij de medewerker thuis of ergens anders, schakel ons in voor deskundige en doeltreffende arbodienstverlening in Leiden. 

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
Logo Hospitalist
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.