Bedrijfsarts Tilburg

Als werknemers ziek worden, is het belangrijk om snel een bedrijfsarts te raadplegen. Je zoekt een expert die zich richt op re-integratie, om ervoor te zorgen dat de zieke werknemer snel herstelt en weer aan het werk kan. Voor een professionele bedrijfsarts in Tilburg, kun je hier terecht.

bedrijfsarts-tilburg

Professionele bedrijfsarts Tilburg

Bij ttif & arbo richten we ons op demedicalisatie. Dit houdt in dat onze bedrijfsartsen meer kijken naar wat mogelijk is dan naar de klachten zelf. Ze focussen op de oorzaak en zoeken de beste oplossing, bij voorkeur vanuit een preventief standpunt.

Het is aan te raden een bedrijfsarts in te schakelen bij (dreigend) langdurig ziekteverzuim en als de Wet verbetering poortwachter dit vereist. Officieel moet dit in de zesde week van het verzuim gebeuren, maar voor een vlottere re-integratie kan dit ook eerder.

De aanpak van ttif & arbo

Bij ttif & arbo in Tilburg kun je rekenen op bedrijfsartsen die elk geval individueel benaderen. Geen situatie is hetzelfde, dus we bespreken graag jouw specifieke geval. Onze bedrijfsartsen in Tilburg verdiepen zich in jouw bedrijf en situatie om de beste re-integratieadviezen te geven.

Consultatieopties

Je kunt kiezen uit drie locaties voor een consult met onze bedrijfsarts in Tilburg:

  1. De bedrijfsarts bezoekt je bedrijf.
  2. Consultatie op een locatie van de bedrijfsarts dicht bij het bedrijf.
  3. Een huisbezoek door de bedrijfsarts, ideaal als de werknemer niet kan reizen door medische of sociale redenen.

Bedrijfsartsen in heel Tilburg

Of je nu in Tilburg Centrum, Noord, Zuid, West, Oost of in een omliggend dorp bent, ttif & arbo heeft overal een bedrijfsarts beschikbaar. Dit dankzij ons landelijk netwerk van zelfstandige bedrijfsartsen. Zij delen onze visie op verzuim en herstel.

We garanderen kwaliteit, snelle doorlooptijden, goede resultaten en accurate rapportages. Dit betekent altijd een lokale bedrijfsarts en specialistische zorg die past bij jouw specifieke situatie.

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
placeholder
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.

Het belangrijkste doel van ttif & arbo is om verzuim te detecteren, voorkomen en oplossen door middel van full service.

ttif & arbo, de arbodienst in Tilburg, helpt jouw bedrijf bij het beperken van arbeidsrisico’s, voorkomen van verzuim en de juiste verzuimbegeleiding.

Als je kiest voor ttif & arbo, krijg je een vast aanspreekpunt, toegang tot het eigen verzuimregistratiesysteem VerzuimSignaal en de beste arbeidsdienstverlening in Tilburg.