Over ons

Jouw partner als het gaat om verzuim, inzetbaarheid & preventie. En dat al meer dan 50 jaar!

ttif & arbo: specialist in preventie en verzuim!

Bij ttif & arbo draait het bij arbodienstverlening om partnership. We gaan samen met jou aan de slag! Vanuit onze visie op arbodienstverlening ontwikkelen we een aanpak die aansluit op de organisatiecultuur en het verzuim. We richten ons op demedicaliseren, leiderschapsontwikkeling, cultuur, preventie en inzetbaarheid.

Onze roots: hier komen we vandaan

ttif & arbo heeft 50  jaar ervaring met het in beweging krijgen en houden van mensen op de arbeidsmarkt. Tot 2007 waren we onderdeel van een Amerikaans beursgenoteerd bedrijf (TMP WorldWide, later Hudson Highland Group). In die tijd was Monsterboard één van onze zusjes en hielden wij ons bezig met talentmanagement, werving & selectie, outplacement, coaching, re-integratie en – sinds 2003 – ook met arbodienstverlening. Sinds 2008 zijn wij een volledig Nederlandse organisatie en verzorgen wij voor onze klanten de arbodienstverlening, coaching, tweede spoor en loopbaanontwikkeling. Wij hebben al deze specialismen onder één dak en dit maakt ons een unieke speler in de markt.

Gecertificeerde  arbodienst: een full service provider

Wij zijn een landelijke, middelgrote en gecertificeerde arbodienst met ons hoofdkantoor in Amsterdam. Onze casemanagers werken vanuit ons hoofdkantoor. Alle andere experts komen bij jou uit de regio. Denk aan arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, bedrijfsfysiotherapeuten, coaches, ergonomen en mediators. Wij hebben alle expertises in huis om jou op arbovlak te ondersteunen.

Ook in het Engels!

Met onze internationale achtergrond weten wij ook goed in te spelen op de behoeften van internationale organisaties. Wij verzorgen onze volledige service ook in het Engels.

Aanvraag certificaat ISO 9001

Heb jij kopie van ons ISO 9001 certificaat nodig? Je kunt dit aanvragen via info@ttifcompany.nl.

ISO en SBCA logo e1661854000680

Voor wie werken wij?

Meer dan trots zijn wij op onze partners! Wij verzorgen succesvol de arbodienstverlening voor zowel grote voor zowel grotere (inter)nationale organisaties als het mbk: van retail en productie tot zakelijke- en technische dienstverlening.

Wist je dat?

ttif & arbo onderdeel uitmaakt van Arbokompas? Arbokompas is een coöperatie van verschillende kwalitatief hoogwaardige arbodiensten en helpt jou bij het maken van je keuze voor een arbodienst die aansluit op jouw visie, behoeften en uitdagingen. Zie www.arbokompas.nl voor meer informatie!

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?
Vul ons contactformulier in en wij nemen contact
met je op!