Bedrijfsarts Friesland 

Zoek je voor jouw bedrijf in Friesland een bedrijfsarts? Ttif&arbo biedt een maatwerk aanpak voor effectief ziekteverzuimbeheer. 

bedrijfsarts-friesland

Bedrijfsarts Friesland: afgestemd op jouw bedrijf 

Bij ttif&arbo werken we samen met jouw bedrijf aan een op maat gemaakt plan om ziekteverzuim effectief aan te pakken. Deze strategie is gebaseerd op een solide partnerschap, waarbij wij ons verdiepen in de unieke cultuur en kenmerken van jouw organisatie. Dit zorgt voor een optimale afstemming van onze arbodienstverlening op jouw specifieke behoeften. Door deze benadering kunnen we gerichte oplossingen bieden die niet alleen het huidige verzuim aanpakken, maar ook bijdragen aan het voorkomen van toekomstig verzuim. Zo zorgen we voor een gezonde werkomgeving en een duurzame inzetbaarheid van je medewerkers. 

Wat biedt ttif&arbo? 

Onze dienstverlening draait om preventie, gericht op: 

  • Partnerschap voor maatwerkoplossingen; 
  • Vroegtijdige herkenning van ziekteverzuimsignalen; 
  • Actieve betrokkenheid van medewerkers bij oplossingen. 

Deze benadering zorgt niet alleen voor een gezondere werkomgeving, maar helpt ook bij het opbouwen van een veerkrachtige organisatie waarin medewerkers zich gewaardeerd en gehoord voelen. 

De mens centraal 

Bij ttif&arbo staat de mens centraal. We begrijpen dat iedereen uniek is en anders reageert op situaties. Dit is waarom een persoonlijke benadering effectief is. Veel ziekteverzuim wordt veroorzaakt door niet-medische factoren, zoals thuis- of werkomgeving. Een persoonlijke aanpak en het kennen van medewerkers is belangrijk voor preventie. We luisteren naar het verhaal van elke medewerker, wat bijdraagt aan het voorkomen van langdurig verzuim. 

Neem contact op

Zoek je een bedrijfsarts in Friesland en wil je een frisse blik op ziekteverzuim? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons formulier of bel ons op 020-562 63 64. 

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
Logo Hospitalist
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening beter af te stemmen op de omvang van jouw organisatie.
* geeft vereiste velden aan.

Het belangrijkste doel van ttif & arbo is om verzuim te detecteren, voorkomen en oplossen door middel van full service.

ttif & arbo, de arbodienst in Friesland, helpt jouw bedrijf bij het beperken van arbeidsrisico’s, voorkomen van verzuim en de juiste verzuimbegeleiding.

Als je kiest voor ttif & arbo, krijg je een vast aanspreekpunt, toegang tot het eigen verzuimregistratiesysteem VerzuimSignaal en de beste arbeidsdienstverlening in Friesland.