Contactgegevens

Naam

Ramon van Bergem, Locatie: Randstad - Haarlem, Utrecht, Amsterdam, Den Haag. Verder in overleg.

Telefoonnummer

023-5443559

E-mailadres

info@baanfit.nl

Specialisaties

 • Burn-out begeleiding
 • Coaching

Wie zijn wij?

Wij zijn Baanfit. Een interventionist met als specialisme wandelcoaching en loopbaanbegeleiding. Baanfit is in 2000 opgericht door runninginstructor Ramon van Bergem en is uitgegroeid tot dé specialist in het vergroten van de fysieke en mentale belastbaarheid in combinatie met arbeidsoriëntatie. Alles in de buitenlucht en Covidproof. Ons team bestaat uit 6 gecertificeerde coaches. Onze kracht ligt in onze persoonlijke benadering. Wij stellen ons graag voor op www.baanfit.nl/ons-team/.

Waar kun je ons voor inzetten?

Je kunt ons inzetten bij de begeleiding van medewerkers met de volgende thema's:
 • medewerkers met burn-outklachten
 • optimaliseren persoonlijke leefstijl (gezonder eten, bewegen, leven)
 • energetische beperkingen
 • mentale problematiek/stressgerelateerde klachten
 • vastlopen in werk, wat wil ik nu echt?
 • loopbaanvraagstukken, hoe zorg ik voor een goede work/life balans
 • arbeidsoriëntatie bij matig functioneren; hoe verbeter ik mijn prestaties
 • duurzame inzetbaarheid medewerkers

Onze diensten en/of producten

 • intake gericht op het inventariseren van de hulpvraag
 • korte psychologische interventie van 8 sessies met als doel het vergroten van de fysieke en mentale weerbaarheid van medewerkers
 • Loopbaantraject van 8 sessies gericht op Wie ben ik, Wat kan ik en Wat wil ik. Meer informatie: https://www.baanfit.nl/programma/loopbaancoaching/
 • Persoonlijk Empowerment Programma van 16 sessies gericht op het versterken van de draagkracht. Zie www.baanfit.nl/programma/persoonlijk-empowerment-programma/

Onze werkwijze

Onze methode is gebaseerd op wandelcoaching in combinatie met loopbaankoersgesprekken in de vrije natuur. Zowel de natuurbeleving als lichaamsbeweging zorgen voor de juiste balans tussen lichaam en geest. Lopen en praten in de natuur is een uitstekende manier om beter contact met je lichaam en gevoelsleven te krijgen, en daarmee ook je gevoel van eigenwaarde te vergroten. Het doorbreekt piekeren en stimuleert het probleemoplossend denken. Het zorgt voor zelfreflectie en bezinning.

Welke resultaten kun je van ons verwachten?

Het resultaat is dat aan het eind van het traject de betrokkene sterker in zijn eigen vel zit en meer energiecapaciteit heeft opgebouwd. Men is zich meer bewust van de keuzes die men neemt. Als de stress teveel wordt heb je twee keuzes; of je doet je werk anders of je doet ander werk. En daar helpen wij bij. En het resultaat is uiteindelijk een betere balans tussen werk, gezondheid en privé. Wij reiken vooral praktische handvatten aan waar de betrokkene verder mee kan.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van de interventie(s)?

De gemiddelde doorlooptijd van een korte interventie van 8 sessies is 2,5 maanden, een en ander afhankelijk van de persoonlijke situatie. De gemiddelde doorlooptijd van ons Persoonlijk Empowerment Programma van 16 sessies is 5 maanden.

Welke informatie hebben wij nodig bij aanmelding?

Bij de aanmelding is een telefoonnummer, naam van de persoon en woonplaats in eerste instantie voldoende. Dat kan via een aparte aanmelding voor een intake. Daarin staat dan de naam van de werkgever en de contactpersoon vermeld. Alles wordt door ons vertrouwelijk behandeld. We zorgen voor de juiste match tussen coach en degene die wordt aangemeld.
Menu