Bouke Roodenburg

Doorgroeien of een  interne jobswitch?
Bouwen aan je toekomst kan bij ttif.company!

Bouke Roodenburg maakte onlangs de switch van re-integratieadviseur bij ttif & arbo naar coach bij ttif & werk. Een leuke en gave stap! Maar hoe pak je dat aan? “Weet wat je doel is en wat je ambities zijn, maak je belangstelling kenbaar en neem vooral een kijkje in de keuken”, aldus Bouke.

Mensen verder helpen in hun loopbaan, dat wil ik graag!

Van werken vanuit strategisch vlak, wilde Bouke zich meer richten op de individu. Werknemers verder helpen in hun loopbaan of op persoonlijk vlak. Die mogelijkheid is er bij ttif & werk. Deze b.v. valt net als ttif & arbo onder de vlag van ttif.company. Vanuit ttif & werk verzorgen wij onder andere coaching op thema’s als werkdruk en work/life balance.

“Ik ben in gesprek gegaan met de directeur. Dit was een leuk en open gesprek waarin ik mijn ambities heb uitgesproken en we tegelijkertijd hebben gekeken naar mijn talenten en competenties. Daar zaten zoveel raakvlakken in met het coaching vak, dat ik de kans heb gekregen om de switch te maken!”

Passie en gedrevenheid dat zien ze graag bij ttif.company

Heel erg verrast was Bouke overigens niet: “Ik ken ttif.company als een organisatie die het toejuicht als medewerkers zelf aan het roer staan van hun carrière en duidelijk voor ogen hebben wat ze willen. Als er voor jouw ambitie(s) mogelijkheden zijn binnen de organisatie, dan krijg jij die van ttif. Natuurlijk niet zo maar in je schoot geworpen, je moet wel laten zien dat je de passie en gedrevenheid hebt om je ambitie(s) na te streven.”

Coach ben je niet in één dag. Bouke krijgt dan ook de tools en handvatten om zichzelf volop in zijn rol te ontwikkelen. Naast cursussen en workshop doorloopt hij een intensief inwerktraject. “Het is veel, maar ik krijg er ontzettend veel energie van. Ook de meeloopdagen met collega-coaches zijn erg leerzaam!”

Bouke is blij met de kans die hij heeft gekregen en gaat er voor de volle 100% procent voor. “Want dat is ttif, die winnaarsmentaliteit, net dat stapje extra voor jezelf, het team en de klant.”