Tweede spoor Amsterdam

ttif & arbo biedt tweede spoor begeleiding in Amsterdam. Onze ervaren coaches begeleiden jouw medewerkers naar een nieuwe baan. Daarbij hebben we altijd aandacht voor het individu en zorgen we ervoor dat de werknemer zelf de regie houdt over zijn loopbaan en ontwikkeling.

Tweede-spoor-Amsterdam

Professionele begeleiding bij tweede spoor in Amsterdam

Wat kun je van ons als begeleider van tweede spoor in Amsterdam verwachten? Voorafgaand aan het traject stemmen wij met jou – als werkgever – het traject af. We komen graag bij je langs op kantoor in Amsterdam of omstreken. Daarna bekijken we de situatie van de werknemer. We stemmen het traject af op de situatie van de werknemer en de input van de werkgever. Zo bepalen we de invulling van het tweede spoor.

Tweede spoor: het traject

Ieder tweede spoor traject kent 4 fases. Hoe deze fases worden ingedeeld en hoelang iedere fase duurt is afhankelijk van de behoefte en ontwikkeling van de werknemer. Wat is het beoogde resultaat? En hoe snel kan de werknemer zich ontwikkelen? De werknemer en onze coach hebben gemiddeld drie weken lang sessies van 1 uur om invulling te geven aan de zoektocht naar een passende en duurzame baan.

De resultaten van tweede spoor in Amsterdam

Met jarenlange ervaring is tiff & arbo specialist als het gaat om re-integratie begeleiding. Voor ons gaat begeleiding bij tweede spoor in Amsterdam om het vinden van een geschikte baan voor uw medewerkers. Samen met de medewerkers gaan we aan de slag om het traject zo goed en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Onze coaches zijn constant in overleg met werkgever en werknemer voor het meest optimale resultaat. We bieden:

  • Hoog plaatsings- en succespercentage
  • Nieuw werk: passend en duurzaam
  • Persoonlijke begeleiding door vaste coaches
  • Heldere rapportages

Waarom tiff & arbo

Bij ttif & arbo draait het om partnership. We gaan samen met jou aan de slag! Vanuit onze visie op arbodienstverlening ontwikkelen we een aanpak die aansluit op de organisatiecultuur en het verzuim. Wij verzorgen succesvol de arbodienstverlening voor zowel grote voor zowel grotere (inter)nationale organisaties als het mbk: van retail en productie tot zakelijke- en technische dienstverlening. Met meer dan 50 jaar ervaring hebben we alle expertise in huis om jou te ondersteunen.

Zij gingen je voor

Logo Stryker
ksv-logo
HIK vision
Pneutec
VerzuimSignaaal
Spencer Stuart
Viacom logo
Wrist
Logo Hospitalist
Channable logo
Tuberculosefonds logo
Kawasaki logo


Partnership: sámen volledig grip op verzuim


Structureel lage verzuimcijfers: verzuimpercentage én meldingsfrequentie


Leidinggevenden pakken hun rol goed op


Werknemers voelen zich verantwoordelijk voor hun verzuimgedrag


HR heeft een adviseur en sparringpartner van niveau


Een nóg gezondere en vitalere organisatie

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

Naam*
* geeft vereiste velden aan.
Menu