Succes van de maand april

Onze ster van de maand: Angela Zweers.

IMG 20180327 WA0002
Onze ster van de maand: Angela Zweers

Tijdens haar opleiding is Angela in 1998 begonnen als bedieningsmedewerker bij een horeca en recreatie onderneming. Na een stageperiode en het afronden van haar opleiding is ze daarna in vaste dienst gekomen. In mei 2016 is zij uitgevallen voor haar werk.

Traject van Angela

Angela is in juni 2017 bij ttif & werk aangemeld voor een begeleidingstraject naar passend werk, het zogenaamde tweede spoortraject. Omdat zij maar 1 werkgever heeft gehad en nog nooit officieel heeft gesolliciteerd was zij niet bekend met de huidige manier van solliciteren. Ondanks dat het allemaal nieuw voor haar was, was Angela vanaf het begin erg enthousiast en actief.

Dankzij haar inzet en de goede ondersteuning van mobiliteitscoach Jeanette Bos kreeg ze al snel de kans om werkervaring op te doen als servicemedewerkster bij Care for Coffee in Nijverdal. Als servicemedewerker bezoekt ze in haar regio diverse klanten, van bijvoorbeeld een kapperszaak tot een groot bedrijf, zij onderhoudt de koffiezetapparaten en maakt ze schoon. Hier heeft zij goed kunnen ervaren wat er voor haar haalbaar is. En met een heel mooi resultaat, want deze maand gaat zij officieel in dienst bij de desbetreffende werkgever!

Vanuit ttif & werk wensen wij Angela heel veel geluk met deze passende carrière-switch! Lees hier meer succesverhalen van onze cliënten. Hun succesverhaal kan ook uw succes worden!

Blog berichten

hoe zorg je voor betrokken medewerkers

Hoe zorg je voor betrokken medewerkers? 

Betrokken medewerkers zijn vaak productiever, hebben minder stress en zijn…
samenwerking-ttifcompany

Samenwerking ttif.company, BrinQer & Delta uitgebreid met Caretowork

De samenwerking tussen ttif.company, BrinQer en Delta breidt zich verder…
2

Adviseur verzuim & inzetbaarheid aan het woord

Lea is werkzaam als adviseur verzuim & inzetbaarheid bij ttif…