Angelique en haar succes

Het verhaal van Angelique!Star augustus

Mijn naam is Angelique, ik ben 36 jaar oud, heb een dochter van 8 en woon in Kaatsheuvel. Een half jaar geleden zag mijn leventje er nog heel anders uit dan nu het geval is. Ik volgde op dat moment een re-integratie traject, zoekende naar een leuke passende baan waar nog helemaal geen zicht op was.
Ik woonde samen, maar helaas is die relatie een aantal maanden geleden over gegaan. En toen stond ik dus letterlijk op straat met mijn dochter en had ik ook geen recht op een uitkering, omdat ik op dat moment officieel nog als samenwonend geregistreerd stond. Ik leefde dus officieel al ongeveer 3 maanden zonder enige vorm van inkomsten. Nou, allemaal niet echt rooskleurig te noemen……..

Solliciteren met behulp van mobiliteitscoach

Maar gelukkig ben ik geen opgever! En dus bleef ik met behulp van mijn mobiliteitscoach van ttif & werk, Fred Bos, actief solliciteren. We ging allebei keihard aan de slag, op zoek naar een leuke passende baan. En tevens ging ik ook op zoek naar een huisje voor mij en mijn dochter, zodat we zelfstandig konden wonen en ik eventueel zo nodig een uitkering aan zou kunnen vragen.

Nu, een aantal maanden verder is alles anders en ziet alles er een stuk beter uit! Ik heb een leuke baan gevonden in de Particuliere Thuiszorg ongeveer 4 weken geleden en hoop volgende week in mijn huisje te kunnen gaan wonen met mijn dochter, hier in Kaatsheuvel! Zo zie je maar weer! En dat had ik niet kunnen bedenken een paar maanden geleden. Verlies nooit je hoop en de moed om iets te bereiken in je leven, of dat nu is met een baan vinden, een huis of wat dan ook….. Succes! Je kunt het! Positieve groet, Angelique

Angelique, van harte proficiat met je nieuwe baan! Namens ttif & werk wensen we jou en je dochter een geweldige toekomst toe!

Blog berichten

hoe zorg je voor betrokken medewerkers

Hoe zorg je voor betrokken medewerkers? 

Betrokken medewerkers zijn vaak productiever, hebben minder stress en zijn…
samenwerking-ttifcompany

Samenwerking ttif.company, BrinQer & Delta uitgebreid met Caretowork

De samenwerking tussen ttif.company, BrinQer en Delta breidt zich verder…
2

Adviseur verzuim & inzetbaarheid aan het woord

Lea is werkzaam als adviseur verzuim & inzetbaarheid bij ttif…