Marrie en haar succes

Lees hier het verhaal van Marrie.

Mijn naam is Marrie en ik woon in Leiden. Ik ben op een gegeven moment uitgevallen voor mijn eigen werk om medische redenen en ik was al een tijdje op zoek naar werk toen ik werd aangemeld bij ttif & werk. Mijn mobiliteitscoach werd Fred Bos.

Traject van Marrie

Samen met Fred heb ik mijn mogelijkheden in kaart gebracht en dat bleken er toch nogal wat te zijn. Ik moest een keuze maken; als zzp’er aan de slag
of in loondienst gaan werken. Uiteindelijk zijn we samen tot de conclusie gekomen dat werken als zelfstandige op dit moment niet de juiste keuze zou zijn.
Je krijgt dan te maken met allerlei instanties en je moet rekening houden met afdrachten van premies en dergelijke. Teveel gedoe op dit moment.
Daarnaast zou het gezien mijn persoonlijke situatie ook beter zijn om in loondienst te gaan werken, omdat dat minder zorgen zou geven.

Ik ben gestart met solliciteren en werd al snel aangenomen bij een medisch centrum bij mij in de stad. Ik heb een vog aangevraagd en al een cursus mogen volgen.

Advies van Marrie

Dus mijn advies aan iedere werkzoekende:
“Geef het niet op, soms zijn er meer mogelijkheden dan je denkt. En zorg voor een goede adviseur met wie je de opties kunt bespreken om tot een goede keuze te komen.”

Uiteraard wensen wij Marrie veel succes en plezier in haar verdere carrière.

Blog berichten

hoe zorg je voor betrokken medewerkers

Hoe zorg je voor betrokken medewerkers? 

Betrokken medewerkers zijn vaak productiever, hebben minder stress en zijn…
samenwerking-ttifcompany

Samenwerking ttif.company, BrinQer & Delta uitgebreid met Caretowork

De samenwerking tussen ttif.company, BrinQer en Delta breidt zich verder…
2

Adviseur verzuim & inzetbaarheid aan het woord

Lea is werkzaam als adviseur verzuim & inzetbaarheid bij ttif…