Werkdruk coaching

Doelgerichte coaching voor jouw werknemers om grip te krijgen én te houden op werkdruk.

Ervaart een werknemer een hoge werkdruk? Komt de werknemer vermoeid over? Of werkt hij of zij bijvoorbeeld vaak over? Om grip te krijgen én te houden op de werkzaamheden en de werkdruk, verzorgt ttif & werk werkdrukcoaching. Een vaste coach leert de werknemer het optimale uit zichzelf en het werk te halen. Het resultaat: een optimaal presterende werknemer die zich goed voelt en een gezonde werkdruk ervaart.

TTIF Werkdrukcoaching

Focus op nieuw perspectief en resultaat

Persoonlijke aandacht en individuele coaching

Een vaste coach uit de regio

Kennis en kwaliteit

Proactief en heldere rapportages

Een volgende stap in de loopbaan

Hoe ziet werkdrukcoaching eruit?

Werkdruk coaching is maatwerk. Iedere werknemer en uiteindelijk iedere coachvraag is anders.

Bij werkdruk coaching is het vooral belangrijk dat de werknemer gaat ervaren op een optimale manier invulling te geven aan de dagelijkse werkzaamheden. De werknemer krijgt  inzichten en concrete handvatten om grip te krijgen en te houden op werkdruk. Ook de relatie en samenwerking met collega’s en directe leidinggevenden wordt hierin meegenomen. Naast het werk komt soms ook een stuk privé aan bod. Opdrachten en oefeningen maken onderdeel uit van de werkdrukcoaching, waarin aan structurele oplossingen wordt gewerkt.

Bij ttif & werk staan we voor resultaat en aandacht. Dit betekent dat wij de werknemer in drie tot maximaal vijf individuele sessies weer op weg helpen.

Wat is het resultaat?

De werknemer weet wat werkdruk is en leert dit te herkennen. Daarnaast heeft hij of zij zicht op aspecten die werkdrukverhogend zijn en weet hoe hiermee om te gaan. Het resultaat is een meer werkgeluk en verhoogde inzetbaarheid en productiviteit.

Voor wie is werkdruk coaching bedoeld?

Voor alle werknemers die beter willen omgaan met de werkdruk en optimaal invulling willen geven aan hun werkzaamheden.

De werkdruk(beleving) binnen de gehele organisatie meten?

Wil jij organisatiebreed weten hoe hoog de werkdruk is en/of ervaren wordt? Dan is de Werkdrukmeter ook interessant voor jou. Dit meetinstrument hebben wij samen met onderzoeksbureau Motivaction ontwikkeld. Je krijgt hiermee een volledig beeld van de factoren die bijdragen aan de werkbeleving binnen de organisatie.

Meer weten over onze tarieven? Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou.

Menu